![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ünlülerin söylediği tuhaf cümlelerden bazıları Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!!!
(Deniz Akkaya) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum... (Amerika'dan Britney Spears) Nodalıklar to, todalıklar no... (Bülent Ecevit) Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim.. (Hülya Avşar) Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor... (Tuğba Özay) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall... (TRT 3spikeri) 57. Hükümet 'tekno partilerin' açılmasına yardımcı oldu... (Bülent Ecevit) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. ilk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak. işte öyle bir sivilce ilacı aldım ben... (Güzide Duran) Alpay arka ayağını burktu!.. Türkiye-Brezilya maçından...) Annem bana 'O. çocuğu!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamad... (Jack Nicholson) İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der. öyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır... (ibrahim Tatlses) Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum... (Hande Ataizi) Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu ömer üründül) Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatэnэzэn цnemli bir parзasэnэ kaybedersiniz... (Brooke Shields) Petek savaşa karşı: Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var... (Petek Dinçöz) Mother-boy Gönül Yazar: Is the mother boy, you know? Reha Muhtar: Anlıyorum ana kuzusu. Gönül Yazar: Ana kuzusu... Reha Muhtar: Evet ana kuzusu... Coğrafyacı Nefise Muhabir: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir? Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!.. Kont Trakula! Metin Uca: Bir örümcek? İsmet Badem: Trakula! Metin Uca: Diğer yarışmacı? Diğer Yarışmacı: Tarantula... İsmet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarışmasından) Ellettirmem!.. Sanki ben meşhur oldum da kendimi ellettirebilirim. Böyle bir zihniyet var ortada... (Sevda Demirel) Dağınık Gizem Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti... (Gizem özdilli) Dilbilimci Mahmut B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik!.. (Mahmut Tuncer) Sanatçına sahip çık Tanita Tikaram diye bir sanatçımız var mesela, 15 senedir kaset yapmıyor!.. (Emel Müftüoğlu...) Alparslan Canaydın VJ Bülent: Evet, şu anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?.. Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanı' yım... (Kral TV) Antenya Banderas Ben en çok Antenya Banderas'ı seviyorum!.. (Harika Avcı) Pencereyi kapat!.. Biz eşimle çok konuşan, beyin fırtınası yapan bir çiftiz!.. (Şenay Akay) Ahmet Necdet Özal Metin Uca: Ahmet ön adlı, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaşkanı?.. Eylem Şenkal: Iıı... Ahmet Özal... Uzun boyunlu gergedan Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?.. Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan) Uzun şey Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!.. (Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor) Kamyonu seviniz Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız... (Müslüm Gürses) Arkadan!.. Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri? Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!.. Mesela Zeynep Gençken özellikle yabancı aktörlerden etkilenirdim. Tarık Tarcan mesela!.. (Zeynep Mansur) Sipitmen! Muhabir: Örümcek Adam'ın orijinal adı nedir? Ayşe Hatun Önal: Sipitmen! Öküz ve Boğaz ilham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir!.. (Serdar Ortaç.) Ultrasyon Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum!.. (Ceylan) Neler oluyor hayatta Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki; doğada oluyorsunuz, yapayalnız oluyorsunuz. Öğrenmek istiyor insan, dolar kaç para, Euro kaç para diye... (Aysun Kayacı) Mutlaka tanışmalı Erkekler beni tanımadan ölmesinler... (Demet Akalın) Arbik Jumbik Harun bana Arbik, Jumbik der. Hayvan isimleri bunlar?.. (Ebru Şallı) Kuzunun sessizliği Nazlıcan'la nasıl tanıştınız?.. (Esra Ceyhan, konuk ettiği aileye, evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.) Yok abi, Doritos! En sevdiğim futbolcu şu Panço denilen oğlan, Panço mu o? (Ömer Çavuşoğlu Pancu demek istiyor.) Takip mesafesi Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır... Sunucu: Bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! Yok abi Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!.. (Turgay Şeren, Kluivert'ten bahsediyor.) Balçık bunalımı Güneşi balçıkla bunalmaya çalışanlar vardı, yapamayacaklarını anladılar... (Çağla Şikel) Vallahi zeka budur! Atatürk kaç tarihinde doğmuş, hangi yıl vefat etmiş, cumhuriyet hangi yıl ilan edilmiş bilirim. Beyin derler buna... (Tülin Şahin) Belçikalilar sahada 4-4-2 seklinde dizilmisler... (Ingiltere-Danimarka maçini sunan TRT spikeri) Hadi len bir kita okiim... (Izzet Yildizhan, Tgrt'deki sovunda seyircilere dogru söyledi) Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanim, gözlerinizi bagislamayi düsünür müsünüz?' Türkan Soray yaniti: 'Bugün mü?' Parlamentodan, 500'ü askin basbakan çikar... (Osman Durmus) 'Senin agzini yerim' toplumda çok *** kullanildigi için böyle bir sarki çikarttim... (Sinan Özen) Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yasa... O zaman topragin altinda nefes alabilirsin... (Cüneyt Arkin) |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanki
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1749
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sağolasın Kanka Ho$..
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sagolasın kanka,favorim ''Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) '' muhahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hehehe saolsın sayın admınım benım
![]()
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ünlülerden frikikler | turkerr | Adult eski arşiv | 6 | 04-11-2007 03:24 AM |
ünlülerden saç modelleri :) | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-14-2006 05:15 PM |
ünlülerden unutamadıklarımız.. | jassy | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-27-2006 03:29 PM |
ünlülerden frikikler | caqaL | Adult eski arşiv | 7 | 06-29-2006 07:27 PM |
ÜnlÜlerden İncİler | NEONS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-01-2005 05:00 PM |