![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Geçen gün bir Fransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası
ile ilgili konuşurken ona şunu söyledim, "Anlamadiğim bir şey var, biz kimsenin işine karışmazken özellike Avrupa ülkelerinde Turkiye hakkında kendi kendilerine kararlar almak gibi bir aliskanlik var. Üstelik siz Fransızlar Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz, nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz anlamıyorum" Bunun üzerine müşterim sordu, "Fransa'nın sembolü neden horozdur biliyor musun?" "Neden?" dedim. Cevabı aynen şöyleydi -hiçbir kelimeyi değiştirmiyorum-, "Kendi ayakları bokun içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur da ondan." alıntıdır...
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sağol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ortamdaki Kız Gidince Değisen Erkek Muhabbeti | NEHİR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-24-2007 02:13 AM |
MSN başında deprem muhabbeti | AokteN | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-21-2006 06:52 PM |
hackerlerin geyiq muhabbeti | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-20-2006 01:28 AM |
baba oğul manita muhabbeti | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 10 | 04-11-2006 10:34 AM |