![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2365
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İnamoto çok mutlu
Transfer döneminde birçok ünlü oyuncuyla görüşen Galatasaray’ın son gün transferi Junichi İnamoto, Türkiye’yi öve öve bitiremedi. Japonya’nın Asahi TV kanalında yayınlanan YABE CCHI isimli futbol programına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, “Tüm halkım Türkiye’ye gelip burada birkaç gün geçirmeli. İstanbul inanılmaz bir kent, heyecan dolu. Tüm Japon halkının bu ülkeye gelip, Türkiye’nin keyfini çıkarmasını isterim. Birçok yer gezdim ancak hiç bu kadar sıcak karşılanmamıştım. İnsanların sıcakkanlı tavırları beni mutlu ediyor” ifadesini kullandı. ‘Beklentileri biliyorum’ Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmasının kendisi için büyük bir avantaj olduğuna değinen İnamoto, “Beni ısrarla isteyen teknik direktörümüz Eric Gerets’e şükranlarımı sunmak istiyorum. Daha önce Galatasaray’ın ismini duydum. UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı aldıkları günü bile hatırlıyorum. Şimdi böylesine büyük bir takımda oynayacağım için çok mutluyum. Olgun sayılabilecek bir yaşta buraya geldim. Amacım Japon futbolunu burada en iyi şekilde temsil etmektir. Yeni takımımda benden beklenenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İnamoto ilk 11'e | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 01:12 PM |
İnamoto kadroda yok! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2006 11:03 AM |