![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur.
Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek. Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle. Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim. eğer bu benim ilk konum eğer beğenmediyseniz şimdiden kusura bakmayın sadece benimde katkım olsun istedim |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hepsi On Numara Video Özenle Seçilmiştir | sotambar | Türk Video | 2 | 04-10-2010 04:50 PM |
Baldan Tatlı Özenle Seçilmiş Çıtırlar [HF] | KutsalOS | Yabancı Adult Videolar | 41 | 04-05-2010 12:02 AM |
Özenle SeÇİlmİŞ Bİrbİrİnden Komİk Resİmler | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-17-2006 12:11 PM |