![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2456
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kartal'da suçlu bulundu
Beşiktaş’ta, Trabzonspor yengilgisinin baş sorumlusu olarak teknik direktör Jean Tigana gösterilmeye başlandı. Tecrübeli teknik adam öncelikli olarak sahaya sürdüğü ilk 11’le eleştirilirken, uygulattığı ofsayt taktiğinin Trabzonspor’un hızlı oyuncuları karşısında hezimeti getirmesi, bardağı taşırdı. Özellikle savunma ağırlıklı bir kadroyla maça başlayan Tigana’nın 11’de hiç oynamayan Ali Güneş ile Serdar’ı sahaya sürmesi herkesi çileden çıkardı. ‘Kasıtlı mı yapıyor?’ Maçtan sonra yönetim kurulu da Tigana’ya tepkiliydi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından İkinci Başkan Murat Aksu’nun, Yıldırım Demirören’e, “Hoca kimi istediyse aldık. Daha ne olsun. Bütün takımı değiştirecek halimiz yok ya” diye sitemde bulunduğu öğrenilirken, Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise “Böyle şey olamaz. Takımı sahada tanıyamadık. Tigana’nın bu kadro seçiminde kasıt mı var anlamadım. 90 dakika rakibe esir oynadık. Erkenden, bu işe bir çözüm bulunmalı” yorumunu yaptı. Kader haftası Bu arada kritik CSKA Sofya ve haftasonunda oynanacak Galatasaray derbisine kadar bekleme kararı olan yönetimin hafta içinde Jean Tigana ile biraraya gelip detaylı bir rapor isteyeceği öğrenildi. Böylesine önemli maçlar öncesi yönetimin konuyu kısa vadede rafa kaldırdığı öğrenilirken, UEFA Kupası’ndan elenilmesi ve Galatasaray derbisinin kaybedilmesi halinde Fransız teknik direktörle yolların ayrılacağı iddia edildi.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18194
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Evet aynen katılıyorum sorumlu tigana eger daha maç tecrubasi olmayan serdarı oyunatıp şu ana kadar ligde hiçbir maça çıkmamış ali güneşi oynatan bakinin kademe hatalarını görmeyen teknik heyet başdan sona kadar hatalıdır...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() allah belanı versın tıgana
![]() baska bıse demıyorum...
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2456
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() geçen sezondan beri bitarafımı yırtıyorum.tiganayla olma bu iş diye.ama haklı çıkma çok üzüyor bazen.işin komiği de aldığım haberlere göre cska ve gs maçalrının kaybedilmesi halinde tigana ile yollar ayrılacak ve yönetim takımın başına daumu getirmeye çalışıyor.yönetim nolur.bi aptallığı daha kaldırmaz bu takım bu taraftar
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ılk defa yonetıme kızasım gelmıyo hoca ne ıstedıyse aldılar daha neyapsınlar...o kadar super kadromuz var ancak bu kadar aptal bı kadro cıkar ortaya ulan be bız bu kahrı cekmek zorundamıyız tıgana soruyorum sana mılyonlar goruyo baki mercimek felaketını 5 hafta oldu bee nerelerdesın hala oynatıyosun o kazmayı
![]() allahım yaa hersene bı bela cıkmasımı lazm bıze (erman,yasın,youla,tayfur,cağdas)sımdıde senmı bakı ??? bu senekı tuvaletımızde bakı hayırlı olsun camıamıza ![]() ama senı goremeyıp hala oynatana ne demelı oda ayrı bır konu:confused:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Suçlu bulundu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2008 08:51 AM |
Suçlu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 04:33 PM |
Gene Haas vergi kaçırmada suçlu bulundu | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-30-2007 07:52 PM |
Hobar davasında İran suçlu bulundu / 24 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 11:17 PM |
Mumbai saldırılarında 5 polis suçlu bulundu / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2006 01:01 PM |