www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-09-2005, 03:12 PM   #1
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1705
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute
Exclamation !! davetiyesiz Gmail alın !!!

arkadaşlar aşağıda vereceğim linke tıklayarak siteye girin ve kendinize bi grup oluşturun. bunu yapabilmeniz için bi gmail hesabınızın olması gerektiği yazacak.
zaten artık bi gmail hesabınız olmuş olacak... :-)

hemen tıklayın linki veriyom:

https://www.google.com/accounts/NewA...r%2F%3Fhl%3Dtr

selametle..
ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-09-2005, 03:19 PM   #2
silenter
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 789
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 7562
Rep Derecesi : silenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond repute

zandar bu verdiğin adres gmail hesabı vermez, sadece seni grouplara üye yapar

linke dikkatli bakarsak bunu gorebiliriz

https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=tr&cd=TR&service=groups2&followup=ht tp:%2F%2Fgroups.google.com.tr%2F%3Fhl%3Dtr&continu e=http:%2F%2Fgroups.google.com.tr%2F%3Fhl%3Dtr

ama paylaşım için teşekkurler

:smile:Beğendiğiniz Paylaşımlar İçin Tıklayın Lütfen:smile:

İstemem, Yan Cebime Koy Lütfen :smile:
silenter çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-09-2005, 03:53 PM   #3
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

dostum formu doldurdum.
mail adresime aktivasyın linki geldi
aktive ettim.
şu manzarayla karşılaştım:

selametle...
Old 12-09-2005, 04:24 PM   #4
silenter
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 789
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 7562
Rep Derecesi : silenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond reputesilenter has a reputation beyond repute

zandar kanka, devam edip email hesabına girebildin mi? lutfen polemik yapmayalım, üyeler yanlış anlayabilir, tesekkur ederim ,

:smile:Beğendiğiniz Paylaşımlar İçin Tıklayın Lütfen:smile:

İstemem, Yan Cebime Koy Lütfen :smile:
silenter çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-09-2005, 04:41 PM   #5
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

kanka ne polemiği ayıp ediyon.

sadece gözlemlediklerimi paylaştım.

ewet haklıymışsın. gmail acc oluştu yazıyo ama login olmuyo.

ben ordan sonrasını denememiştim.

selametle...
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı