![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hastalık bahane!
![]() Üç yıl sonra Bordeaux sınavıyla Şampiyonlar Ligi arenasına çıkan G.Saray’da, alınan golsüz beraberlik ve taraftarın çektiği yol çilesinden çok kadroya alınmayan Hakan Şükür konuşuluyor. Hasta olduğu gerekçesiyle kadro dışı kalan Kral’ın yakın çevresine, "Hiçbir sakatlığım yoktu. Hasta da değildim. Neden oynamadığımı gidin Gerets’e sorun" dediği öğrenildi. Bordeaux maçından bir gün önce, "Hakan’ı hasta olduğu için maç kadrosuna almadım. Oynayacak durumda değildi" diyen Erik Gerets’in sözlerinin inandırıcı olmadığı daha sonra ortaya çıktı. Eleştiri oklarının Erik Gerets’e yöneltilmesine neden olan olay şöyle gelişti... Sarı kırmızılı takımın maçtan bir gün önce yaptığı antrenmana katılan ve düz koşu yapan Hakan Şükür daha sonra yapılan taktik amaçlı çift kale maçta yedek takımda yer aldı. Belçikalı hoca daha sonra yaptığı basın toplantısında, hasta olduğu gerekçesiyle Hakan’ı Bordeaux maçının 18 kişilik kadrosuna almadığını açıkladı. Oysa son idmana katılan Kral ne hasta, ne de sakattı. Kadroya alınmadığı için moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen Hakan Şükür’ün yakın çevresine, "Ne hastalığı, sapasağlamım... Daha önce kırık burunla, kırık parmakla ve çok daha zor şartlarda forma giydim. Neden oynamadığımı bana değil, gidin Gerets’e sorun" dediği öğrenildi. Sebebi iç çekişme mi? Hakan Şükür’ün ortada hiçbir sebep yokken kadroya alınmamasının arkasında, takımdaki gruplaşmanın yattığı, bu durumdan sıkılan Gerets’in yapılan baskılara dayanamayarak böyle bir karar aldığı ileri sürülüyor. Özellikle Gaziantep maçında gol atarak takımını yenilgiden kurtaran Ümit Karan’ın hiçbir neden yokken Denizli deplasmanına götürülmeyişi, bu tür olayların bir iç çekişmenin göstergesi olarak yorumlandı.
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3940
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() böyle bişey olduğunu tahmin etmiştimmm birileri yine düğmeye bastı karıştıracaklar takımı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2365
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
|
![]() bıktım bu içimizde olan kavgalardan
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gece Bahane | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-24-2008 10:34 AM |
Bahane | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 05:56 PM |