![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2994
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Silahı ateşe hazırmış
Fatih KARAÇALI / ADANA, DHA ![]() Sürekli tehditler aldığını söyleyen Başkan Erenkara’nın silahlı saldırıya uğradığı yerdeki en son ziyaretçisi olan ve ilçede ’kabadayı’ olarak tanınan 40 yaşındaki Mehmet Kumlu’nun ’azmettirici’ olduğu şüphesiyle yakalanmasından sonra üzerinden çıkan silahı balistik incelemeye gönderildi. ÇEKEMEMİŞ Başkan Erenkara’nın öldükten sonra üzerinde bulunan tabancada merminin namluya sürülmüş vaziyette olması dikkat çekti. Bu durum, Erenkara’nın aynı gece için tedbirli olduğunu ortaya koydu. Olay yerinde ve cesetlerde yapılan incelemede Başkan Yusuf Erenkara’nın elini silahına atamadan, başından aldığı kurşunla yaşamını yitirdiği, katillerin kardeşi Çınar Erenkara’yı ise daha sonra açtıkları ateşle öldürdüğü anlaşıldı.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ne oldu.........
kik can'a kıydınız...karınız ne oldu bu dünyada..... zaten öleceksiniz...birbirinizi niye öldürüyorsunuz...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ateşe değmiş rüyalarına çağırma beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-19-2008 09:59 PM |
Ateşe düşen gülün çığlığı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:10 AM |
''ateŞe DÖnen DÜnya: SarikamiŞ'' Belgeselİ | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-21-2006 09:36 PM |
Ben sensiz geceleri ateşe verdim.. | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-18-2006 04:13 AM |
17-07-2006 18:45 Ortadoğu ateşe sürükleniyor | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-18-2006 06:54 PM |