![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öğrencilerin tepkisi canlı yayını bitirdi
Murat KAZANCI / İSTANBUL ![]() AB ve ABD karşıtı fikirleriyle salondaki ulusalcı görüşe sahip öğrencilerden sık sık alkış alan Baykal, Kürt sorunuyla ilgili sorulara verdiği cevaplar sırasında bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Baykal’ın "CHP’yi 12 Eylül’den sonra ben kurdum" yönündeki sözlerini öğrenciler, "Atatürk’ün partisini siz nasıl sahiplenirsiniz, nasıl ben kurdum diyebilirsiniz" diye sert bir şekilde eleştirdiler. Programın sonuna doğru bir öğrencinin, "Kendinizi Atatürk’ün veliahtı olarak ilan ediyorsunuz. Atatürk’ü hiç mi okumadınız? İçeride Şeyh Sait’le uğraşırken dışarıda Musul’u sonuna kadar savundu. Türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde. Lütfen soğuk savaş mantığından çıkın ya da şerefinizle terk edin" demesini Baykal, sakin bir şekilde dinledikten sonra, "Arkadaşlarımızın soruları buranın nasıl bir demokratik bir ortam olduğunu gösteriyor. Bunu bizim çok doğal karşılamamız lázım" dedi. Baykal’ın bu sözleri bir yandan alkışlanıp, bir yandan da yuhalanınca, salonda bulunan az sayıdaki CHP’li tepki gösterdi. Partililer, öğrencilerle çıkan tartışma sonrasında salondan çıkartılırken, program erken bitirildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türk'e Yazıcıoğlu tepkisi 01 Eylül 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2007 11:16 PM |
07/19/07 - Levent Kırca canlı yayını terketti | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 06:54 PM |
Levent Kırca canlı yayını terketti 19 Temmuz 2007 | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 09:10 AM |
Paylaşım kavgası bir şirketi böyle bitirdi / 21 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2006 01:35 AM |
ŞOK ŞOK ŞOK Msn space için canlı tv yayını | cross_night | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-22-2006 12:12 PM |