![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Erciyes beraberliğini bitimindeki basın toplantısında oyuncularını eleştirip kendini temize çıkarmaya çalışan Tigana, soyunma odasında da terör estirdi
Fransız, "Acemiler mangası gibiydiniz. 90. dakikada baraj kurmasını bile bilmiyorsunuz. Kaleci de sizin gibi seyretti. Böyle ekip ruhu olmaz. Ümraniye'de yaptıklarımızla sahadakiler birbirinin tam zıttı" diyerek koridorları çınlattı. Gençleri fena haşladı Daha sonra genç oyuncularına dönen Fransız, "Ben size güvenip, tecrübelileri yanımda oturtuyorum. Sahada bunu mu yapacaktınız. Bütün bir sezon boyunca 'anlamsız yere faul yapmayın' diye uyarılarda bulunuyorum, ama çabam nafile... Çünkü siz yine maçlarda bildiğinizi okuyorsunuz. 'Faul yapmayın' cümlesini Türkçe olarak öğrendim, ama size yine derdimi anlatamadım" sözleriyle onları azarladı.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
gerçek ana kız çok acemiler!!! | jakabvo | Adult eski arşiv | 0 | 12-06-2008 01:47 PM |
gerçek ana kız,çok acemiler | jakabvo | Adult eski arşiv | 0 | 10-19-2008 06:30 PM |
arabada yakalanan acemiler :D | Majesties | Adult eski arşiv | 41 | 07-13-2008 12:24 AM |