![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türklerin gözü karadır uçakta 10-15 Türk olsaydı kaçırmazdım
![]() Ekinci, İtalyan polisince yapılan ilk sorgusunda, Hıristiyanlığa inandığı ve askerlik yapmak istemediği için Türkiye’de can güvenliği olmadığını ileri sürdü. İtalya’dan siyasi sığınma talebinde bulunan Ekinci ifadesinde şunları söyledi: ÜZERİME ÇULLANIRLARDI Uçağın içine girince bütün yolcuların Arnavut olduğunu gördüm. Birkaç tane çekik gözlü insanla, birkaç tane de Türk tespit ettim. Türkler dağınık oturuyordu. Eğer ön tarafta 10-15 Türk yolcu olsaydı kaçırmaya teşebbüs etmezdim. Çünkü Türklerin gözü karadır. Üzerime çullanır beni hemen etkisiz hale getirirlerdi. YARGILAMA BİTİNCE İADE Uçak kaçırma olayı Yunanistan Hava Sahası’nda gerçekleştiği ve uçak İtalya’ya indiği için İtalya tarafından yargılanacak olan Ekinci’nin, hem bu olayla, hem de siyasi iltica talebiyle ilgili hukuki süreç tamamlanmadığı için şimdilik Türkiye’ye iadesi mümkün görülmüyor. Ekinci’nin yargılama süreci bittikten sonra Türkiye’ye iadesinin gündeme gelebileceği belirtildi. Güzeller uçaktaydı THY uçağında Miss Globe finalistlerinden Singapur güzeli Mia Tan, Hindistan güzeli Kanksha Mehta, Filipinler güzeli Jamie Castillo ve Malezya güzeli Angie Goh da vardı. Güzeller olayın film gibi olduğunu söyledi. Uçakta 8 Türk yolcunun olduğu belirlendi. Korsan Hakan Ekinci dışında Mehmet Ertaş, Ali Ertaş, Halil Demir, İlhan Pekmez, Ergün Kösoğlu, Rüstem Ertan ile Abdurrahman Balkız dün yurda döndü.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Google Türk Olsaydı Logoları Nasıl Olurdu? | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-26-2007 04:44 PM |
titanikte türk olsaydı :D | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 12 | 01-21-2007 07:39 PM |
Uçakta sigara içtiler / 7 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-07-2006 01:03 PM |
Dünya türk ANNElerinin olsaydı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-12-2006 11:49 AM |