![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arınç: Kadın ve paradan korkarım
![]() TBMM Başkanı Bülent Arınç, son dönemde milletvekillerinin gönül ilişkileriyle ilgili bir soruya "İki şeyden korkarım. Bir kadın ilişkileri, bir de para ilişkileri. Mevki, makam, şunlar, bunlar iki noktada bizi çok dikkatli olmaya sevkeder" diye yanıt verdi. Arınç, önceki akşam Kanal 7 televizyonunda katıldığı bir programda milletvekillerinin gönül ilişkileriyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Toplum bundan hoşlanmaz. Ben de hoşlanmıyorum. Eşlerimize sadakat bizim için de borçtur. Sadece o kişinin şahsıyla ilgili değil, Meclis olarak yara alıyoruz. Umarım ki, arkadaşlarımız özen ve dikkat gösterirler." Arınç, dört yıl önce söylediği, "Bizimkiler alışık değil, iktidara gelince böyle tehlike geliyor. Hanımlarla ilişkilerde tecrübeli olmadıklarından başlarına bir şeyler gelebilir" sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: KENDİLERİNİ KONTROL ETSİNLER Bazı gazeteler arkadaşlarımız tecrübesiz olduğundan böyle yapıyorlar diye yazıyor, ben üzülüyorum. Tecrübe kazanmalarını beklemiyoruz bu konularda. Tecrübesiz olsunlar. İki şeyden korkarım. Bir kadın ilişkileri, bir de para ilişkileri. Mevki, makam, iki noktada bizi çok dikkatli olmaya sevkeder. Düşünün ki, bir öğretmen arkadaşımız milletvekili olmuştur, öğretmenlikte aldığı maaşın bugün yedi mislini almaktadır. Bizim camiada birisi söyler: ’Para geçerse elimize önce araba, sonra hanım değişir.’ Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama kulağımızın bir yerinde kalması gereken şeylerdir. Ben kendimi de kontrol etmek zorundayım, arkadaşlarımız da kendilerini bu açılardan kontrol etmek zorundalar. Büyükanıt’ın sözleri nezaketsizlik Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt’ın, Harp Akademileri’nin açılışında yaptığı konuşmayla ilgili de "Genelkurmay Başkanı, ’laiklik tanımını devletin en üst düzeyinde sorgulayanlar var’ derken beni kastediyorsa bundan üzüntü duyarım. Böyle bir ifadeyi de nezaketsizlik sayarım" dedi. Kimseyi incitecek tavrı olmadığını söyleyen Arınç, Hilmi Özkök’le ilgili de şunları söyledi: "Özkök Paşa dört yıl boyunca ülkede çok iyi bir hizmet verdi. Veda töreninde eşinden çok ben ağladım."
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arınç: Fransa'nın tutumu hasmane / 10 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2006 01:35 PM |
Bülent Arınç şiir okudu / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:24 PM |
Arınç: Demokrasi ilelebet kısıtlanamaz / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 03:31 PM |
Arınç: Demokrasi ilelebet kısıtlanamaz / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 03:24 PM |