![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstenmeyen sevgili savcılığı bile bastı
İsmail AKDUMAN, (DHA) ![]() Genç kadın savcıya şikáyetini anlatırken, bu sırada adliyeye gelen, 5 yıl birlikte yaşadığı Kasım, savcının yanına girmek istedi. Ancak kendisini polislerin engellemesi üzerine savcıya, polise ve genç kadına küfür edip tehditler savurunca gözaltına alındı. Bir çocuk annesi Ayşe B., "Sürekli işyerime geliyor ve bana hakaretler ediyordu. Ölümle tehdit etti. Kendisinden korkuyorum ve şikáyetçiyim" dedi. Daha önce de yapmış Kasım ise "Beni aldattığından şüphelendim. Sorduğum sorulara da cevap vermeyince çok sinirlendim. Kendisine bağırdım. Başka bir şey yapmadım" diye konuştu. Ayşe B.’nin, yaklaşık 8 ay önce işyerinde Bilal Kasım ile tartıştığı ve bu sırada elinde bulunan makası sevgilisine fırlatarak yüzünden yaraladığı ortaya çıktı.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayvalık'ı Sel Bastı 23 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 08:18 AM |
PTT 167 yaşına bastı / 22 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:55 PM |
Dünyaya bile bile özürlü bir bebek getirir miydiniz? / 22 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:46 PM |
İstenmeyen Tüyler | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 07:49 PM |
Kovulan işçi bıçakla başkanın evini bastı / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 02:11 AM |