![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 10 Thanked 8 Times in 2 Posts
Üye No: 16704
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İNTİKAM
erkek kızı deli gibi seviyodur,ama birgün onu yakışıklı bi erkekle elele görünceye kadar,ve intikam almaya karar verir,,herşeyi bir anda silip atmak,içinde yanan intikam ateşini söndürmeye yetmez,bu intikam uzun ve acı olmalıdır,ve başlar... e:aşkım yarın seninle şaapalım mı k:nee,ne dediğinin farkındamısın sen e:buluşalım mı demek istedim bitanem k:haa tamam,bende bi an şey sandıydım e:ne sandın,bana vereceğinimi k:yaa tamam yanlış anladım işte özür e:oturduğun yerin sert olmasını tercih ediyosun galiba k:!!!!!!!!!!!!???????????? e ![]() k:bugün bi gariplik var sende ama anlamadım e:sen zaten hep çıkarken anlarsın k:bak kızıyorum ama e:cüzdanını evde unuttunya çıkarken,onu dedim hayatım k:dondurma alsana e:tamam ama bi şartla k:neymiş canım e:sen benimkini bende seninkini yalıycaz k:oha e:dondurmayı meleğim,romantik olur diye şeettiydim k:eh olur e:dondurmamın g.tünü yermisin k:çüşş yaaa e:ama hayatım reklamlarda öyle diyoya k:yok yok kesin bişii var e:olsun hayatım aldırırız,bi hatadır olmuş k:yaa ne aldırması ne hatası e:neyse boşver bitanem hadi gidelim k:gidelim,zaten bugün noolduysa sinir oldum e:anaa araba çalışmıyo k:ee napıcaz e:kolay,sen bin ben arkadan yiteyim k: pes artık yaa e:kızma hayatım,vurdurursan çalışır dediydim k:hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr e:birşey sorabilirmiyim sevgilim k:sor bakalım e:eline hiç erkek eli değdimi k:asla e: peki k.kuna hiç erkek s... k:yeteeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr e:kızma bitanem merak ettim işte,sen hiç birşeyi merak etmezmisin k:ederim ama.. e:yaa bak insanın başına ya meraktan yada y....... k:ciyaaaaaaaakkkkkkkkk,çıldıracam yaaaaa,noluyo sana e:bana nolucakki hayatım,zaten doğaya aykırı,olsa olsa sana olur k:yok,sen kesin kafayı sıyırdın e:yanılıyorsun sevgilim,kafasında bişii yok,istersen gösteriim k:kapat şu fermuarını şırraaaaakkkk e:eee şimdi sen bana vurduun k:evet vurdum nolucak e:şimdide sıra bende,ama ben başka türlü vuracam k:sakin olmalıyım,sakin olmalıyım,123456789 evet sakinleştim e:aşkım,içindeyken ossurabiliyon mu k:yeteeeeeeeerrrrrrrrr GÜÜÜMM ![]() e:ama ben bilimsel açıdan sorduydum ahhhhhhhhhh k:tamam,artık şüphem kalmadı,nooldu söyle e:artık bi önemi yok intikamımı aldım k:tamam aldın,ama nooldu onu söyle e:hani dün sahilde elele dolaştığın züppe vardıya k:sen nerden gördün e:görürüm ben,nooldu tıkandın birden k:görsen tanırmısın peki e:nerde görsem tanırım o hıyarı k:bak bakalım şu gelen mi e:e evet !!!!!! k:o benim abim,ve dün ona senin hakkındaki düşüncelerimi anlattım,oda kabul etti ve seni tanımak istedi,sanırım birazdan tanıycak. ................................................ PİKNİK baba:kalksanıza lan eşşek gibi ne yatıyonuz hala anne:ben kalktım bey baba:sana demiyorum hanım ben diğer eşşeklere diyorum e çocuk:dızzzzart k çocuk:annee abim yine gaz kaçırıyo(şırrak) anne:sus kız abiye nası konuşuyon(erkekya toz kondurulmaz) baba:zart zart zart zorrfffssssstttt k çocuk:annee babam yürürken bile oss..(şırrak) baba:hanım çizgili pijamalarımı unutma(piknik yerlerinin vazgeçilmez kıyafeti) anne:zaten hepsi çizgili bey,sen rengini söyle e çocuk:baba tavlayıda alıyım mı baba:alda orada dersini vereyim senin e çocuk:hadi yaa daha geçen gün mars etmiştim baba:hassittir k çocuk:babaa oyuncak ayımıda alabilirmiyim(şırrak)yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum,bu tokat niçindi baba:ee şeyy pardon kızım el alışkanlığı işte,al tabi kızım al k çocuk:yok almıycam,zaten orası hep ayıyla dolu olucak(şırraaaakkk) anne:ben hazırım bey baba:şimdi olmaz hanım(türk erkeği işte aklı hep şeyinde) anne ![]() baba:haa şeymi tamam çıkalım o zaman k çocuk:yaa baba ben gelmesem baba:duymamış olayım,kız çocuğu hiç yalnız bırakılırmı,geleceksin o kadar k çocuk:niyeki yalnız kalınca noluyo anne:o...pu olursun kızım k çocuk:!!!!???? ozaman abimde yalnız kalınca p..ze..k mi olur(şırraaakkkk) baba:hadi bakalıııım atlayın arabaya e çocuk:babaa ben ön koltuğa oturucam baba:he he tabi oğlum k çocuk:ben dolmuşla gelsem(şırraak) anne:o ne kız elindeki k çocuk:tuvalet kağıdı baba:yaa kızım ne gereği var,bi sürü yaprak var piknik yerinde k çocuk:böğğğğğ anne:bey biraz yavaş kullansan baba:geç kalmayalım hanım,yer kapalım k çocuk:v.i.p bölümüde varmı (şırraak) baba:ahada geldiiikk anne:ohhhh temiz hava,oksijen ne güzel k çocuk:zavallı hayvanların etlerinin ateşe atıldığı bi cehennem(içinden) baba:bak size geç kalmayalım demiştim,kapmışlar yerimizi a.. k....rım k çocuk:anne kadınlar neden küfür etmez,sende etsene anne:kızım hiç kadınlar küfredermi,hem nasıl edicezki k çocuk:babam a....a k.....rım diyo sende s...ne oturduklarım desene(şırraaaaaaaaaaakkkkkkkk) ulu bir ağaç dibi bulunur,erkekler tarafından etraf şöyle bi kolaçan edilir,uygun bulunursa çöreklenilir baba:ben mangalı yakarım hanım(adettendir) anne:çocuklar ben yemeği hazırlayana kadar etrafı dolaşın hadi,oğlum kızkardeşine sahip çık tamam mı k çocuk:bende ona sahip çıkıyım mı anne anne:!!!!!!!! baba:g...nü karıştırmaktan arkası sararmış pijamasıyla mangal yellemenin en ince ayrıntılarını icra ediyo anne:çevredeki diğer kadınlarla kaynaşmış bile,işte şuda bizim bey yabancı:ha şu bi eliyle mangal yelleyip bi eliylede şeyini karıştıranmı anne:evet o yabancı:bayaada maharetliymiş yemekler hazırlanır(genelde et türü şeylerdir)yenilmesi gerekenden kat kat fazlası yenilerek zafiyet geçirilir,piknik gününün bu saatlerinde herkes çok yemekten tuvalet ihtiyacı duyar,ve piknik alanındaki et kokularının yerini çeşit çeşit b..k kokuları alır,baş ağrısı,yorgunluk,ve güzel geçmesi beklenen bir günün daha zayi olması duyguları içerisinde toparlanılır,dönüşte ohh yaa ne iyi oldu şu piknik,stres attık biraz,ne kadar eğlendik değilmi,haftaya yine gelelim,filan gibi laflar edilmesi mecburidir,evde....... baba:hay a...na koyaydım pikniğinin başım çatlıyo,ne vardı sanki evde kalsaydımda şöyle televizyonun karşısına geçip uyuklasaydım,mideyide bozduk anasını satıyım,kız gitmek istememekte haklıydı ha anne:şu ayıyı eğlendirecez diye akşama kadar yemek yap,yaptığı iğrenç espirilerine gülmek zorunda kal(en ciddi erkek bile piknikte espri yapar)çevredeki erkeklerin s...ci bakışlarına katlan(türkün karnı doyunca malumya) kız haklıydı yaa s..kine oturayım böyle pikniğin e çocuk:şu hafta sonu piknik aktiviteleride olmasa babamızla oturup iki çift laf edemiycez,sanki beni piknik yerinde kazandılar (bazen tenha bi çalılık piknik fantazisine oldukça uygundur)kızkardeşim haklımı ne,bunlar bize ben senin babanım bende annenim diyolarya kanıt yok demiştide kızmıştım k çocuk:klasik bir türk erkeği hariç herkesle evlenebilirim .................................................. ............ EROTİK DÜNYA arkadaşlar,bluğ çağından itibaren başlayan ve evlenene kadar süren uzun süreç,beynimizin yaratıcılık gücünün zirveye çıktığı bi dönemdir,şimdi (istisnalar hariç) çoğumuzun o dönemdeki hayal gücümüzle yarattığımız bir dünyaya dalacağız,erotik dünya'ya hoşgeldiniz. DOMATES:acaba diyorum içini oysam bi işe yararmı,lan çekirdekleri kaçarmı acaba PATLICAN:iyiki kız olmamışım,ama gay olma ihtimalide var hiiiiiiiiiiiiiii ŞEFTALİ:ohh tüysüzüde ne güzel olur,(oğlum yalamasana şu şeftaliyi,bu gençlerde ne kadar garip oluyor) ERİK:bi filmde görmüştüm,kadın ipe dizilmiş bi sürü boncuğu sokup orgazm olurken yavaşça çıkarıyor,annee bana bir iğne ve iplik lazım,(napacaan oğlum),erikleri ipe dizip gö.. yaa neyse boşver BULUTLAR:vay anaam şuradaki aynı domalmış karıya benziyo,aha şuda memişleri valaa,(oğlum yağmurda durmasana)merak etme anne ben çadır kurdum,(çadırmı!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????) SÜTÇÜNÜN ATI ![]() şeyy evet güzel at. MAHALLENİN KÖPEĞİ:lan köpekle yapmak bel soğukluğuna iyi geliyo diye duymuştum,olmadan tedbirimizi alsakmı acaba(sen merak etme oğlum yarın belediyeye şikayet ederim,seni ısırmak neymiş görür) HAVUÇ:anal vibratörün işlenmemiş hali bu galiba,ben havuç salatası yemesem anne(niye oğlum vitamin deposu işte,ama artık o pazarcıdan almıycam,araya hep çamurlularıda katmış,yıkayana kadar öldüm)böğğğğ SABUN:şampuanın göz yakmayanını çıkarıyolarda,şu sabunlarında yakmayanını çıkarsalarya(artık sabunlardanda çalmaya başladılar,baksana hepsinin ortası delik,hadi oğlum banyoya)ama anne ben daha yeni çıktım,(belli sıvı sabunlarıda yerlere dökmüşsün)tüh lan temizlemeyi unuttuk ZEYTİN YAĞI ![]() bende neden bu kadar çok zevk aldım diyodum,kaliteli mal başka oluyo canım YAŞLI BAYANKOMŞU:zırrrrr(oğlum gelen kim)karşıdaki matüre babe anne(!!!!??????) GENÇ BAYAN KOMŞU:zırrrrrr(oğlum baksana kim geldi)bakıyorum anne,oda benimkine GENÇ ERKEK KOMŞU:zırrrrr,alarm alarm,anneee çabuk kendinize saklanacak biyer bulun UYKU:lan bu gecede rüyamda bakkalın kızını görürmüyüm acaba(oğlum neden çıplak yatıyosun,üşüteceksin) vs,vs,vs bu uzayıp gider,ama sıkılmamanız için kısa yazdım,umarım okurken eğlenirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol koptum ya süper
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2575
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
|
![]() harika cok komik ulmar eline saglik
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() mükemmelmiş.... çok güldüm o piknik olayına yaa...eline sağlık...
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() sağoalsın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 28 Times in 10 Posts
Üye No: 14874
İtibar Gücü: 1511
Rep Puanı : 3515
Rep Derecesi :
|
![]() yavaaaş yavaş okudum :biggrin: o piknik güzeldi :biggrin:...saol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() okumadım ama arkadaşlar güzel diyosa güzelldir
![]() tşkler...
![]() |
#8 |
Banned
Teşekkür Etme: 144 Thanked 50 Times in 24 Posts
Üye No: 20469
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2511
Rep Derecesi :
|
![]() okudum kızla erkek guzelmıs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 10 Thanked 8 Times in 2 Posts
Üye No: 16704
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() beğendiğiniz için hepinize teşekkür ederim,ama nedense bütün forumlarda konular okunuyor beğeniliyor ama iki satır yorum yazılmıyor,daha bunun gibi kendi yazdığım doğaçlamalar var yakında onlarıda paylaşıma açıcam,yüzlerinizden gülücükler eksik olmasın.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
|
![]() 10 numara
![]() çok güseldi ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MaX payne 3 intikam | Tilki_Andre | Oyun Download | 2 | 06-05-2007 09:44 PM |
counter de piknik günü.. | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 10 | 01-27-2007 09:18 PM |
En ilginç intikam hikayeleri | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2006 05:34 PM |
eski sevgiliden intikam | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 9 | 07-08-2006 06:06 PM |
Piknik Yapmaya Varmisin ? | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 02-17-2006 05:13 AM |