![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Piyangodan 10 milyon sterlin çıktığını düşünün. Bu parayı nasıl harcardınız? Bakın loto milyarderi Mikey Carroll 9.7 milyon pound'un suyunu 3 yılda nasıl çektirmiş?
Eskiden çöpçülük yaparak geçinen Caroll lotodan 9.7 milyon pound çıkınca rüyasında bile göremeyeceği bir hayat sürmeye başladı. Her şeyden önce akrabalarına servetinden belli bir miktar vermek zorunda kalan Caroll bir süre sonra karısı ve kızını tehdit eden bir şantaj çetesine de büyük bir miktar para kaptırdı. Bu olayın üzerine karısı tarafından terk edilen Caroll yaşamındaki tek kontrol mekanizmasının da hayatından gitmesiyle kendini içki, uyuşturucu ve kadın üçgeninde gününü gün ederken buldu. Roma İmparatoru gibi günde onlarca kadınla yatıyordum! Norfolk'da satın aldığı villasında her gün çılgın partiler verdiğini ve servetinin büyük bir kısmını bu evde harcadığını belirten 23 yaşındaki Caroll sözlerine şöyle devam etti: 'En yakın arkadaşlarımla birlikte uyuşturucu ve alkol alıyor, fahişelerle birlikte oluyorduk. Böyle bir yaşam sürmek için de haftada 10 bin pound harcıyordum. Roma imparatorları gibi giyinip gerçek kılıçlarla savaştığımız daha sonra da toplu seks yaptığımız partiler favorimdi. Bu partiler dışında eski araba merakım yüzünden 21 tane araba aldım ve bu araçlarla yarışlara katıldım. Son olarak bir BMW aldım ama şu an nerede olduğunu bilmiyorum. Sanırım bir yerlerde unuttum. Bir keresinde 4 gün süren bir parti verdim. Evde 99 kişi vardı ve oradaki bütün kızlara birer altın halhal aldım. 3 ay içinde 1 milyon pound harcadım. Bunun dışında arkadaşlarıma borç verdim. İşin komiği parayı alanlar bir daha hiç beni aramadı. Üstelik evimden bir sürü şey çalıp gitti. Şu an elimde 1 milyon pound kaldı. Servetimim harcarken çok eğlendim o yüzden yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum. Fakat keşke danışmanımı dinleyerek daha fazla yatırım yapsaydım diyorum'.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pound The Round POV 3 | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-23-2010 08:15 PM |
Aladağ’la 30 milyon doları yakaladı 50 milyon dolarlık yatırıma girişti | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-14-2008 06:03 PM |
Diana konserinden 1,2 milyon pound gelir 5 Ekim 2007 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2007 02:20 PM |
45 dakikada 1 milyon pound kaybetti! | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-10-2006 01:45 PM |
Penaltı kaçınca, 1 milyon pound kaybetti..24.03.2006 | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-24-2006 04:16 PM |