www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-09-2006, 09:07 PM   #1
eşitlik
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 20121
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

biz hep böyle savacakmıyız memet azad kardeşlerim hep ölecekmi? türkler amacınzı ney bütün kürtleri türkleştirmekmi? sen ben bu savaşa ne zaman ağız birliğiyle dur diyeceğiz? bu ortamda sen bana laf söyelrken ben sana laf söylerken dağda mehmet ölüyor azad ölüyor. şidmi bana yazacağınız yorumları görebiliyorum. siz istiyorsunuz ki kardeşimisin yasını tutmuyalım ama ciğer acıyo. siz biizm hakkımızda ne düşünüyorsunuz biz sizin hakkınızda? ben kürdün türkün diğer insanların kardeşçe bir arada yaşıyacağı bir ülke ama siz biz derseniz ve bizim manevi değerlerimizi değiştirmeye 2. sınıf muallemesi görmeyi dayatırsanız işte o zaman bzide karşı çıkarız. aranızda kim empati kurabiliyor. memed ölürken senin içinde ne acı varsa azad ölüncede benim içimde o acı var memet nasıl senin kardeşinse azadda benim.ben dağda bayırda azada silah sıkmam sen de memede. kimse diyebilirmi osmanlıda kürtler türkerlin yanında yer almadı? şidmi diyeceksiniz şeh sait isyanı. bende sorarım size neden o zaman padişahla mustafa kemal bir olmadı her zaman muhalefet ve zıt fikirliler çıka bilir. eyer diyorsanız kürtler bu vatandan defolun gidin işte o zaman er meydanı. kabilin abili öldürdüğü topraklardan geliyorum bizi diyarbakırda şemdillide bombalar öldürmez korkutmaz. bizim anlımıza yazılmış ölüm. sorarım mezopotamdaya dünya kurulduğundan bu yana savaş bittimi? HAYIR. savaşa son bulacak yada biz veya siz. elini uzatamayn uzaktan dilini uzatıyor kürtler şöyledir böyledir diye. Bir şehir efsanesine göre Muhammed Peygamber miraca yükselirken şehri görüp "Taşları kara, bahtı açık olsun." demiştir. Aradan geçen bin beş yüz sene boyunca bahtının açık olmadığı aşikârdır ne yazık ki! vebu şehir amed tir. peki sorarım size kandil de pkk bitermi? BİTMEZ. bunun tek çözümü sen ben olmuyacak biz olacağız. sen bir türk olarak beni hakkım gasp edildiği zaman karşı çıkacaksın tabi bende. her kez bilirki biz sağda solda söylenen lafların tam zıttıyız.ben makam mevki para sevdalsı değilim ben halkımım sevdalısıyım amedimin sevdalsıyım.diyeceklerim bu kadar bir çözüm yolu bulmak bizim elimizde bizi yöneten dinazorların değil. adım memet azad aynı ekmek aynı su aynı toprak aynı hava tek fark amaç.

SİZDEN BİR RİCAM VAR SAĞDA SOLDA KÜRTLER BÖYLE ŞÖYLE DEMEYİN HER SÖZÜNÜZÜN KARŞILI BİR DÜŞMAN DEMEKTİR..

Son düzenleyen: eşitlik; 10-09-2006, 09:36 PM..
eşitlik çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı