![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 58 Thanked 214 Times in 100 Posts
Üye No: 4567
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 10717
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alo onur air mi?
-evet buyrun, -benim ev taşıncaktıda kaça taşırsınız acaba kampanyalı? -ev taşımasına henüz geçmedik efendim. -Alo Ben 1ytllik biletlerden almak istiyordumda, -buyrun beyfendi nereye gitcektiniz? -ya yer önemli değilde bozuk 750 lira çıktı 250 lirasını sonra versem olurmu?veresiye yazın ay başında öderim. -üzgünüm beyfendi nakit yada kredi kartı geçerli. -Alo ben 1ytllik biletlerden alcaktımda, -kaç tane ve nereye gitcektiniz efendim? -20-30 tane verin ya bütün sülaleyi götürcemde -biz 2 tane bilet alcaktık Ankara'ya ne kadar acaba? -biletler kampanyada toplam 2 milyon ediyor. -ne dalgamı geçiyorsunuz? kapat telefonu bizi işletiyorlar yine -Ben genelmüdürüm utanırım istemeye 1ytl'ye bilet almaya en iyisi şöförümü göndereyim -Ben 1 ytllik biletlerden istiyorumda, -fakat bende 100ytl var bozarmısınız ?ona göre yoksa markette bozdurup geleyim -bozuk yok efendim. -Kızım adanaya 1 YTL’lik biletlerden istiyorum iki tane. -Maalesef adanaya tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. -diyarbakır'a olsun o zaman. -Üzgünüm efendim diyarbakır için olanlar da bitti maalesef. -Ya; nereye varsa ver kızım. Şu kadını ölmeden bi uçağa bindireyim. (Kampanyanın birinci haftası. Tüm biletler tükendikten sonra) -İndirimli biletlerden istiyorum. -Maalesef tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. -Yalancılar sizi. -Bineceğim uçağa. Bağıracağım ‘kim 1 YTL’lik biletlerden aldı diye’ kimse elini kaldırmazsa da sizi mahkemeye vereceğim. -İndirimli bilet kaldı mı? -Tüm kampanya biletlerimiz satıldı efendim. -Ben öylesine sormuştum zaten. Olsa da almayacaktım. -mardin'e iki kişilik 1 YTL’lik biletlerden istiyorum. Ayın 12’sine. -Var efendim. İsimleri alayım lütfen. -Kızım bagajda filan değil, normal koltukta uçacağız değil mi biz? -Elbette efendim. -Emin misin sen? -Eminim tabi efendim
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk kapsama alanı dışında | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-09-2010 10:55 AM |
Eşyanın Etki Alanı | GooD aNd EvıL | Felsefe-Psikoloji | 0 | 04-25-2009 01:14 PM |
Ücretsiz Web Alanı veren siteler | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-28-2008 08:01 PM |