![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün olmasa yarın anlarlar
Şükrü KÜÇÜKŞAHİN / ŞANLIURFA ![]() SİLAH DEĞİL HUKUK Bizim Türkiye’miz husumet değil, muhabbet, kardeşlik üretecek. Türkiye’nin dağları da ovaları da huzurla dolu olacak. Bu mesele, oy ve iktidar olmak meselesi değil, çocuklarımızın geleceğini garanti altına alma meselesidir. O nedenle bugün silah değil hukukun, demokrasinin, insan haklarının öne çıktığı dönem olacak. Biz de bu amaçla millet için risk alarak yürümeye devam edeceğiz. DİK DURACAĞIZ Söylediklerimizi eleştirenler olabilir, ama biz dik duracağız.Bugün olmasa da yarın bizi anlayacaklar. Biz Türkiye’yi MHP-DTP etnik köken, AKP-CHP din eksenlerinden çıkaracağız. Bunu yapacak tek parti de biziz. Ben, af demedim, ne gerekirse onun yapılmasından söz ettim. Kim ki Türkiye’nin birlikteliğine karşı çıkarsa Mehmet Ağar onun karşısındadır. Biz her şeyi ülkeye hizmet için yaptık, yapmaya devam edeceğiz.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yârın mı sebebi, bugün mü, dün mü? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 07:58 PM |
Bugün yalan dünya yarın ahiret, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:24 PM |
Dün + Yarın = BUGÜN | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 08:45 AM |
dün - bugün - yarın | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-27-2007 12:15 PM |
Ceza bugün, itiraz yarın | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 10:09 PM |