www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-12-2006, 09:29 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

BJK Fulya Süleyman Seba Projesi’nin inşaat ruhsatı alındı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, ruhsatı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e teslim etti

. 25 Temmuz 2005'de yıkım ruhsatı alınan projenin, 21 Kasım 2005 tarihinde kazı ve iksa ruhsatı alınmış ve 30 Mart 2006 tarihinde ise Avan Projesi onaylanmıştı. 11 Ekim 2006 tarihi itibariyle de inşaat ruhsatları tamamlanan BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin inşaat çalışmalarına hızla devam edilecektir.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, bugün Akaretler'deki Kulüp binasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti.

İsmail Ünal, Kulübümüz'ü bir taraftar olarak ziyaret etmenin önemine işaret ederek şöyle konuştu: "Bir Beşiktaşlı, bir Beşiktaşlı Belediye Başkanı olarak ziyaret etmek de önemli. Sayın Başkanı, Yönetim Kurulu'nu seçildiği günden beri ziyaret edememiştim. Güzel bir ziyaret oldu. Beşiktaş'ın önünde zor ama başarılı olacağına inandığım bir zaman var. Avrupa ve lig maçları var. Bu noktada da başarılar dilemek istedim. Sayın Başkan da son 2 Avrupa seyahatine beni davet etti ve kendisine de bir nezaket ziyaretinde bulunup başarılar diledim. Beşiktaş'ı konuştuk. Beşiktaş ile ilgili neler yapacağını kendisi anlattı. Beşiktaş Belediyesi olarak Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe ile de ilişkilerimiz ileri düzeyde. Onlara da istekleri noktasında katkılar vermeye çalışıyoruz. Ben sporun içinden gelen, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreterliği'nden gelen bir insanım. Yuvama geldim. Yuvamda sevgili Başkan'la birlikte Beşiktaş'ı konuşuk, hoş bir sohbet oldu."

Yıldırım Demirören ise İsmail Ünal'a ziyareti için teşekkür etti. Demirören, "Seçildikten sonra ilk defa ziyaretimize geldi. Bizim için bir onur, bir şereftir. Ayrıca kendisine Beşiktaş için çok önemli olan Türkiye'de sabit geliri olan tek kulüp projesi bittiği zaman, ki inşaatı bitiyor; Fulya Projesi'ne verdiği destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kendisi ile Beşiktaş'ı konuştuk. Kendisi yıllardır Beşiktaş'ın içinde olan bir insan. Bundan sonra da olmaya devam edecek. Güzel bir sohbet oldu. Kendisine tekrar teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı