![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 26 Thanked 43 Times in 12 Posts
Üye No: 20231
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Uzun zamandır görüşemiyoruz.Ama sensiz geçen her anım seni benden uzaklaştıracağına,yakınlaştırıyor sanki.Kalbimde senin bıraktığın boşlukları ,kendi kendime hayallerle dolduruyorum.Yanımda olduğundan çok daha fazla sevgim var şu anda sana.Çünkü hayallerimde kusursuzsun.Kavga yok.Kıskançlık yok.Paylaşamama endişesi yok.Seni kaybetme korkusu yok.Sadece gülümseyen yüzlerle,birbirine sokulmuş sen ve ben varız.Tek amacımız ise hayatı güzelleştirmek ve huzur içinde yaşamak. Dün salondaki kanapede ayaklarımı uzatmış kitap okurken senin yanımda olduğunu hayal ettim bir an.Bir köşede sen,diğer köşede ben oturuyoruz..Elinde bir sürü kağıt var.İşle ilgili.Dikkatlice inceliyorsun onları.Sonra üşümüş ayaklarımı,bacaklarının altına doğru itiyorum.Sen ise kağıtlardan gözünü ayırmadan,ayaklarımı ellerine alıp ovalıyorsun,ısınsınlar diye.İkimizde hiç konuşmuyoruz.Sesini duymuyorum.Sadece bana dokunduğunu hissediyorum.Ayaklarımın ısındığını hissediyorum.Sıcaklığın kalbime kadar yükseldiğini.Ne zaman ki yüzüne dokunma hissim fazlalaşıyor,elimi sana uzatıyorum.Ve bir anda görüntün bulanıklaşıyor ve kanapede bir başıma kalıyorum.O kadar gerçek bir hayaldi ki,ayrılmanın acısını hala taşıyorum. Sana daha önce hiç atları en az ejderhalar kadar sevdiğimi söylemiş miydim?İsim maceramdan dolayı değil.Çok daha sonralara dayanan bir sevgi bu.Yağmur sonrası yapılan bir orman gezisinde ortaya çıkan bir sevgi.Bugün sana söylediğim üzüm bahçesi ve limon ağacı babaannemin yazlık evindeydi..Yani ayvalık Çamlık mevkii.Orda eski bir konağın yarısında biz kalırdık.Kuzenim Banu da bizimle kalırdı her yaz.İki çocuğun müthiş bir hayal dünyasında gezdiğini düşün.Konağın arkası ormanlıktı.Hemen çaprazında müthiş bir kuyu vardı.Çocukken bize oraya kurtuluş savaşı sırasında yunan askerlerini attıklarını ve açlıktan birbirlerini yediklerini söylemişlerdi. Korkardık ordan.Altımızda ormanda dolanırken muhakkak ihşaattan aşırdığımız o büyük demir çubuklardan olurdu.Hayali atlarımızdı demirler bizim.Kimse kimsenin demirini almazdı.Gerçek atmış gibi onları her zaman evin arkasındaki bir boşluğa özenle yerleştirirdik.İsimleri bile vardı.Ama şimdi hatırlamıyorum. Her sabah düzenli olarak babaanneyle beraber kahvaltı sonrası yürüyüşü yapardık.Bize ormanda bir sürü kurt ini gösterirdi.Çocukken yunanlı askerler seni korkutabiliyor ama kurtlar veya ayılar sana ürkütücü gelmiyordu nedense. Yağmur sonrası o güne kadar hayal gücümün sınırlarını çocukça zorlayarak geçirdim o ormanda.Sonra o enfes kokulu orman yürüyüşünde sislerin içinden bana doğru koşarak gelen bir tay gördüm.İkimiz bir ara göz göze geldik.Çocukça tarttık birbirimizi.Tam önümde durdu.Elimi ona uzattım ve burnuna dokundum.Huysuzca geri çekti burnunu benden.Yelesini sağladı ve önümden uzaklaştı.Biraz ilerde bana geri döndü ve gözlerimin içine baktı son kez.Arkasını dönüp dört nala uzaklaştı benden.Hayatım boyunca bir daha bu kadar güzel bir ana sahip olamadım.Bazen onun ruhuna sahip olduğuma inanırım.Aynı asilikle ve özgürlükle dolaştığımı ve boynumu aynı asillikle hep dik tuttuğumu.Bunu çok nadir birileriyle paylaşırım.Genelde insanların akıllarına başka bir boyutta olduğum izlenimi veriyor bu tür paylaşımlar.Yanlış anlamayacağına eminim.Ben sadece sophie nin dünyası isimli romanda dediği gibi ''tavşanın tüylerinin arasında dolanmak yerine tüylere tırmanıp dış dünyayı merakla inceleyen insanlar '' grubundan birisiyim. Hayatta yaşadığı her anı başka bir gözlük camından seyretmeyi seven bir kadınım. Zannedersem şimdilik sana veda etme vaktim geldi aşkım.Hayallerimdeki yerini burdan sana belirlenmez zaman aralıklarıyla aktaracağım.Her mektupda benden bir anı ve seninle paylaşmayı hayal ettiğim bir an muhakkak olacak.Bu mektuplar asla gerçek dünyayı sana göstermiyecek.Sen hayal olduğuna göre.Karşılığını da hayallerimle alacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
auMaR_üSTaD (10-14-2006), manyakzade2 (10-14-2006), ßa7uHaN (10-14-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Süperdi tşkler
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye