![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1829
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bugün Sabah Gazetesi’nde Kazım Kanat imzası ile çıkan yazı içeriğinde adım ve rahmetli babam ile ilgili sarf edilen kelimeleri esefle karşılıyor şiddetle kınıyorum.
Yazarın “Paşa Çocuğu yönetici Murat Özaydınlı” şeklindeki müstehzi ifadesi ile rahmetli babamdan bana miras kalan ve şerefle taşıdığım “Paşa Çocuğu” olma gururunu kavrayamadığı ve bu sebeple yazısı içeriğinde iğrenç düşüncesine maalesef rahmetli babamın paşalık rütbesini alet ettiğini üzülerek görmekteyim. “Paşa Çocuğuyum” çünkü rahmetli babam; ulusun bağrından kopan Türk Ordusu’nda bir ömre sığacak uzunlukta bir süre asker olarak görev yapmış ve “Paşalık” rütbesine terfi ederek bir askere nasip olacak en üst rütbe ile onurlandırılmıştır. Bana babamdan miras kalan en büyük servet babamın onurlu, şerefli rütbesi ile ismimim bir arada anılmasıdır. Söz konusu yazarın iğrenç düşünceler içerisinde kaleme aldığı yazısında haddini aşarak rahmetli babamın paşalık onurunu ağzına almasını ve iğrenç yazısına katmasını içime sindiremiyorum. Şanlı ordumuzun bugün aramızda bulunmayan şerefli bir mensubunun geride kalan rütbesini onurunu şerefle taşıyan bir insan olarak kendisini müstehzi tavrından ve iğrenç ifadesinden dolayı özür dilemeye davet ediyorum. Murat Özaydınlı Asbaşkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1614
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol paylaşım için
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Davet | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 11:21 AM |
"Özür dilemeye davet ediyoruz" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-09-2006 08:59 PM |
İstifa ediyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 15 | 11-08-2006 07:18 PM |
Genç: "Herkesi sukunete davet ediyorum" | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-12-2006 01:15 PM |
Isyan Ediyorum ... | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-07-2006 06:32 PM |