www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-17-2006, 05:05 AM   #1
SpYFuRkY
Geçerken Uğradım

SpYFuRkY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 3615
İtibar Gücü: 1602
Rep Puanı : 15913
Rep Derecesi : SpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond repute
Cool Deneyin Sonra Yorum Yazın * Got All Media* TEK KELİME MÜKEMMEL

BÖYLESİ HİÇ PAYLAŞILMAMIŞTIR SANIYORUM
TÜRÜ'NÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ
Programın adı : Got All Media
Program Sürümü : v5.0.0.2
Program Boyutu : 9.50 Mb.
Platform : Windows 2000/XP
Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz
Download Linki : Burayı Tıklayınız.

Program Tanıtımı : (SpYfuRkY oR FurKy)

Merhabalar CaKaL.Net dostlarım...

Ama malessef bu kez bu program için çok fazla yazacak birşeyim yok. Çünkü bu programın neresini ve hangi özelligini yazacağımı bilemiyorum ki. Bu kadar programlarla iç içe olan biri olmama rağmen, ben bugüne kadar böyle detaylı bir medya programı görmedim desem inanın.

TV istasyonu mu desem, Radyo İstasyonu mu desem, Video Oynatıcısı mı desem, Web Görüntüleyici mi desem.. Ne desem bilemiyorum. Ben bile henüz bu taze programın her yerini keşfedemeden heyecanla sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz ?

Medyalarınız için ihtiyaç duyduğunuz her şey bu programın içeriginde mevcuttur. HDTV veya DVB, DVD, filmler, müzik, fotoğraflar, Internet radyosu, ağ tarayıcısıyla PVR, ve RSS okuyucusu. Menüleri ve medya idare modüllerini tasarlayın. Yerel olarak veya uzaktan birleşik ağ servisçisi ile kayıtları programlayın, resimlerinizi görüntüleyin, SlaytShow'a dönüştürün. ve daha neler...

Programı ilk yükleyip test ettiğim de inanın çok şaşırdım, program o kadar tatlı bir arayüze sahip ki, resmen desktop olarak görev yapıyor ve bütün medyalarınız elinizin altına geliyor.

İyisimi siz beni bu bitmeyen özellikler için hiç yormayın ve programı indirerek test edin. Bu mükemmel yazılımın güzelliklerini keşfedin, bu konuyu yorumsuz geçmeyin lütfen. Saygılarımla.

DESKTOP GÖRÜNTÜSÜ
(resim çok küçültülmüştür, asıl lezzetini yükleyince tadacaksınız)

EDİT :
Bazı üyelerimiz bana özelden mesaj atarak programın manuel kurulumunun nasıl yapılacağını sordular. Bende dayanamadım aşağıdaki resimli anlatımı hazırladım. Eğer manuel kurulumu itina ve dikkatle yapacak olursanız, bilgisayarınızın tam bir medya panayırına döneceğinden kuşkunuz olmasın.

------------PAYLAŞIMLARI YORUM VE REPLERİNİZLE DESTEKLEYİN-----------

Alıntıdır.hazırlayan arkadasa(efsane dost a) tşkler. __________________

Son düzenleyen: SpYFuRkY; 10-26-2006, 02:46 AM..
SpYFuRkY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
BLACK@GHOST (10-26-2006), Dağıstanlı (10-20-2006), plastel (10-30-2006), rhn.inc (10-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı