![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 320 Times in 38 Posts
Üye No: 3615
İtibar Gücü: 1602
Rep Puanı : 15913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BÖYLESİ HİÇ PAYLAŞILMAMIŞTIR SANIYORUM
TÜRÜ'NÜN EN GÜZEL ÖRNEĞİ Programın adı : Got All Media Program Sürümü : v5.0.0.2 Program Boyutu : 9.50 Mb. Platform : Windows 2000/XP Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz Download Linki : Burayı Tıklayınız. Program Tanıtımı : (SpYfuRkY oR FurKy) Merhabalar CaKaL.Net dostlarım... Ama malessef bu kez bu program için çok fazla yazacak birşeyim yok. Çünkü bu programın neresini ve hangi özelligini yazacağımı bilemiyorum ki. Bu kadar programlarla iç içe olan biri olmama rağmen, ben bugüne kadar böyle detaylı bir medya programı görmedim desem inanın. TV istasyonu mu desem, Radyo İstasyonu mu desem, Video Oynatıcısı mı desem, Web Görüntüleyici mi desem.. Ne desem bilemiyorum. Ben bile henüz bu taze programın her yerini keşfedemeden heyecanla sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz ? Medyalarınız için ihtiyaç duyduğunuz her şey bu programın içeriginde mevcuttur. HDTV veya DVB, DVD, filmler, müzik, fotoğraflar, Internet radyosu, ağ tarayıcısıyla PVR, ve RSS okuyucusu. Menüleri ve medya idare modüllerini tasarlayın. Yerel olarak veya uzaktan birleşik ağ servisçisi ile kayıtları programlayın, resimlerinizi görüntüleyin, SlaytShow'a dönüştürün. ve daha neler... Programı ilk yükleyip test ettiğim de inanın çok şaşırdım, program o kadar tatlı bir arayüze sahip ki, resmen desktop olarak görev yapıyor ve bütün medyalarınız elinizin altına geliyor. İyisimi siz beni bu bitmeyen özellikler için hiç yormayın ve programı indirerek test edin. Bu mükemmel yazılımın güzelliklerini keşfedin, bu konuyu yorumsuz geçmeyin lütfen. Saygılarımla. DESKTOP GÖRÜNTÜSÜ (resim çok küçültülmüştür, asıl lezzetini yükleyince tadacaksınız) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDİT : Bazı üyelerimiz bana özelden mesaj atarak programın manuel kurulumunun nasıl yapılacağını sordular. Bende dayanamadım aşağıdaki resimli anlatımı hazırladım. Eğer manuel kurulumu itina ve dikkatle yapacak olursanız, bilgisayarınızın tam bir medya panayırına döneceğinden kuşkunuz olmasın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------PAYLAŞIMLARI YORUM VE REPLERİNİZLE DESTEKLEYİN----------- Alıntıdır.hazırlayan arkadasa(efsane dost a) tşkler. __________________ Son düzenleyen: SpYFuRkY; 10-26-2006, 02:46 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
BLACK@GHOST (10-26-2006), Dağıstanlı (10-20-2006), plastel (10-30-2006), rhn.inc (10-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
karadenizlilerde yaptıktan sonra çekiyorlar videoya konuşmalar mükemmel izleyin | axe86 | Türk Video | 6 | 06-08-2009 07:46 PM |
Önce kilo vermeyi deneyin sonra liposuction yaptırın | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 01:43 PM |
resimlere bakın yorum sizin bence mükemmel | constantina | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-07-2006 04:10 PM |
+25 dinledikten sonra yorum yazabilirsen .... | ilker | Eskiler (Arşiv) | 9 | 09-02-2006 07:16 PM |
Skyline R34 Tek kelıme arkadaşlar... | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 6 | 05-13-2006 08:12 PM |