![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2997
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ABD Mahmud Abbas'ın güvenliğini sağlayacak
ANKARA (A.A) ABD'nin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın güvenliğini sağlamak için yeni bir askeri birim oluşturma aşamasında olduğu öğrenildi. ABC muhabiri Wilf Dinnick imzalı haberde, Washington yönetiminin, kendisine yakın bulduğu Abbas'ın güvenliğini temin edecek 11 bin kişilik askeri birime, Eriha yakınlarındaki bir üste eğitim verme hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Haberde, Filistinli askerlerin, Eriha'ya 15 dakika uzaklıkta, ana yollara uzak bir alan üzerinde inşa edilen üste Amerikalılardan eğitim alacakları ve harcamaları Amerikan yönetiminin üstlendiği belirtildi. Daha önce de gündeme gelen eğitim programı, Filistinli gruplar arasındaki gerilimi artırma olasılığı nedeniyle kuşkuyla karşılanıyordu. İktidardaki Hamas yönetiminden bazı yetkililer, yeni birimin, sadece Abbas'ı korumakla görevli kalmayacağını ileri sürmüş ve eğitim alacak askerlerin, ABD adına Hamas militanlarıyla savaşa girme ihtimalini gündeme getirmişlerdi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BiLgisayarınızın güvenLiğini öLçün | eRtunGa | Bilgisayarınızın Güvenliği ve Korunma Yolları | 1 | 10-04-2009 11:47 PM |
Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 12:56 AM |
Filistin Lideri Mahmud Abbas'ın Ürdün Temasları | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 10:15 PM |
05/29/07 - Hamas, Abbas'ın çağrısını reddetti | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-29-2007 09:34 AM |
Hüdayi Yolu (Aziz Mahmud Hüdai Hz.) | WhiteMan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-10-2007 02:45 AM |