www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-22-2006, 05:07 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Ankara deplasmanındaki Zico ve yönetim aleyhtarı protestoların, bugün Kayseri maçında tekrarlanmasından korkuluyor.

Fenerbahçe bugün sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Takımın hedefi, artık kötü sonuçlara son vermek ve bir galibiyet serisine başlamak. Ancak camiada merakla beklenen tek şey bu karşılaşmanın sonucu değil. Bugün Kadıköy'de, gözler tribünde de olacak. Çünkü, geçen hafta Ankaraspor deplasmanında Fenerbahçeli bir grup taraftar, Zico'yu ve yönetimi protesto etmişti. Hatta sarı-lacivertli tribünlerde uzun yıllar sonra ilk kez 'küfür' duyulmuş ve Zico, istifaya küfür eşliğinde çağırılmıştı. Başkan Aziz Yıldırım, tepkilerin ardından "Bunlar paralı askerse üzülürüm. Ama gerçek F.Bahçe taraftarıysa, onların üzüntülerini paylaşıyorum" açıklamasını yapmıştı. Camia ve yönetimdeki tedirginliğin nedeni, bugün Kayseri maçının da kötüye gitmesi durumunda taraftar tepkisinin gündeme gelmesi. Bunun önlemesi için tribünde önlemler alınması bekleniyor. Bu arada Kadıköy'deki Bursa maçında tribünlerde yönetime tepki gösterenlerle yönetim yandaşları arasında yaşanan tartışmaların tekrarlanması da bir başka endişe nedeni. (Sabah)

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı