![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Patron Gerets
Erciyes maçı öncesinde futbolculara "Takımın patronu Gerets'tir. Başkalarına güvenip gideceğini düşünmeyin" diyen Canaydın'ın bu sözleri kafaları karıştırdı. Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da maç öncesi Özhan Canaydın'ın futbolcularla özel bir görüşme yaptığı ve teknik direktör Erik Gerets'e destek çıktığı öğrenildi. Takımın tek sorumlusunun Gerets olduğunu belirten Canaydın, "Kulübün patronu benim ama bu takımın patronu Gerets'tir. Takım üzerindeki tasarruf yetkisi en fazla olan kişidir. Bu durum böyle devam edecek. Yola kesinlikle onunla devam edeceğiz. Gerets'in gönderileceği yolundaki dedikodulara inanmayın. Ve sakın başkalarına güvenip böyle bir şey olacağını düşünmeyin" şeklinde konuştu. KİME GÜVENMESİNLER? Başkan'ın, Gerets'e sahip çıkması normal karşılanırken "Başkalarına güvenip böyle bir şey olacağını düşünmeyin" cümlesi "Çok manidar" olarak yorumlandı. Bir süredir, G.Saray yönetimi içinde Gerets'i görevden alıp yola yeni bir teknik direktörle devam edilmesini savunan yöneticilerin olduğu konuşuluyordu. Ancak her zamanki gibi son sözü Canaydın söyledi ve kafası rahatlayan futbolcular uzun süre sonra maç kazandı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
patron | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 06:44 PM |
Anladim Patron Sensİn | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 07:42 PM |
Tek patron Rico | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-23-2006 11:47 AM |
Patron benim | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-24-2006 06:39 PM |
ZENCI Patron... | ahpena | Adult eski arşiv | 1 | 06-20-2006 01:19 AM |