![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2365
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bakan Şahin'den F.Bahçe'ye cevap!
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Seyrantepe Projesi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya gelmesinin sözkonusu olmadığını söyledi. Bakan Şahin, (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nı Japonya'ya uğurladığı Yeşilyurt Kulübü'nden ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seyrantepe Projesi konusunda Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya gelmesinin söz konusu olamayacağını belirterek, ''Çünkü bir imkan olduğunda, talep ortaya çıktığında, her kulübümüze elimizden gelen yardımı yapıyoruz'' dedi. Seyrantepe Projesi'yle ilgili TOKİ ile Galatasaray arasında bir protokol imzalandığını anlatan Mehmet Ali Şahin, şunları söyledi: ''Sanıyorum bir proje hazırlığı içerisindeler. Seyrantepe'deki tesisleri yapmaya bazı yabancı firmalar da talip. Ama 52 bin seyirci kapasiteli bir stadın yapılacağı konusunda mutabakat sağlamıştık. Proje konusunda da Galatasaray ile TOKİ bir çalışma yaptılar. Bizim için önemli olan İstanbul'un son derece modern, dünya çapında, her türlü organizasyonun yapılacağı bir stada sahip olmasıdır. Bu stadı şu veya bu kulübümüzün kullanacak olması önemli değil. O nedenle bunun dışında söylenebilecek her şeyi, bunu gölgeleyecek ifadeler olarak değerlendiriyorum.'' -''FENERBAHÇE'NİN STADI VAR''- Mehmet Ali Şahin, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in divan kurulunda yaptığı, ''Eğer devletimiz Galatasaray'a projeyle ilgili katkıda bulunursa, biz de 85 milyon Doları bulan bir değerin karşılığını devletimizden talep edeceğiz'' açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Fenerbahçe Kulübü'nün şu anda 2009 için UEFA Kupası finalini alabilecek kalitede bir stadı var'' dedi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın mülkiyetinin de Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nde olduğunu kaydeden Bakan Şahin, ''Orayı da biz Fenerbahçe'ye tahsis ettik. Ama Fenerbahçe orada önemli harcamalar yaparak stadı şu andaki mükemmel haline getirdi. Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı dışında başka bir stada ihtiyacı olduğu kanaatinde değilim. Kulüp rekabetinin bu yönlere kaymış olmasını biraz üzüntüyle karşılıyorum'' diye konuştu. Bir gazetecinin, ''Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'na yaptığı 85 milyon dolarlık yatırımı istediklerini söyledi'' demesi üzerine Bakan Şahin, ''Fenerbahçe arzu ederse Seyrantepe'deki stat yapıldığında orada maçlarını oynayabilir'' ifadelerini kullandı. -ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'YLA İLGİLİ ELEŞTİRİLER- Mehmet Ali Şahin, Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı maçlar sonrası yoğun eleştirilen alan Atatürk Olimpiyat Stadı'yla ilgili, ''Ulaşımla ilgili sorunları kökten çözmenin yolu, Mahmutbey Gişeleri'ni Çatalca tarafına atmak ve hemen onun bitiminde bir bağlantı köprüsüyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na bir yol inşa ederek bağlamaktır'' dedi. Bakan Şahin, ''Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de sahanın konumundan dolayı, 'Orada Milli Takım'a maç oynatmam' diyor. Bu konuda ne diyeceksiniz'' sorusu üzerine ise, şunları kaydetti: ''Orası rüzgar alıyor. Aslında Galatasaray Kulübü rüzgar panelleri yaptırmıştı. Maalesef hatalı yapıldığı için sökmek zorunda kaldık. Aslında projede çok rüzgar alan yere ağaçların dikilmesi işlemi var. O işlemler zaman içinde yapılmadı. Ben de oraya gittiğimde en çok rüzgar ve soğuktan rahatsız oldum. Bu durum, seyirciyi de, sporcuları da etkiliyor. Ama dünya çapında bir stadımız, eleştirebiliriz. 'Yapılsaydı, yapılmasaydı, şu kadara mal oldu, hala borçlarını ödüyoruz' diyebiliriz. Ama Şampiyonlar Ligi finalini de alacak kadar kaliteli bir stadımız var. Bazı spor kulüplerimizin orada şansı tutmuyor.'' Mehmet Ali Şahin, Avrupa kupalarında Türk takımlarının geçen hafta aldıkları sonuçların kendisini üzdüğünü ifade ederek, ''Aslında Fenerbahçe iyi oynadı ama şanssız bir golle yenildiler. Bundan sonraki maçlarını daha dikkatli oynar ve iyi hazırlanırlarsa, 3 takımımızın da şansının olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AKP'li Şahin'den ilginç Şener yorumu 28 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-28-2008 11:24 AM |
Bakan Şahin'den Hakan Şükür'e gönderme 23 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 04:34 PM |
Tülin Şahin'den aksiyonlu tanıtım / 18 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 07:40 PM |
16:04 Erzurumspor Basın Sözcüsü Aydın; "Bakan Akdağ'dan, Bakan Unatıkan haraketini be | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 04:26 PM |
Bakan Şahin'den milli takıma ziyaret.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-15-2006 09:47 AM |