![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1832
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Sahamızda oynadığımız Kayserispor maçından hemen sonra Acıbadem Hastanesinde doğum yapan eşinin ve bebeği Antonia’nın yanına koşan Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza " Türkiye ailemize uğur getirdi. Bu ülkede mutluyuz.Uzun yıllar burada kalacağız" dedi. Fenerbahçe’de sözleşmesinin uzatılması için Brezilyadan menajerinin Türkiye’ye geleceğini söyleyen Alex, "Sözleşmemin uzatılması konusunda herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Her iki tarafı memnun edecek bir anlaşma ortaya çıkacaktır" dedi. Zico’lu Fenerbahçe’nin Newcastle maçından itibaren galibiyetler serisi yakalamak istediğini ve bunun provasını akşam oynadıkları maçta gösterdiklerini söyleyen Alex " Zico’ya yapılan eleştirilerden sonra sadece bir galibiyet serisine ihtiyacımız olduğunu ve bunun Newcastle maçından sonra başlayabileceğini söylemiştim. İngiltere’de güzel bir mücadele çıkartmamıza rağmen puan alamadık. Bir takım ne kadar iyi mücadele ederse etsin, sonunda konuşulan tek şey, galibiyet veya mağlubiyettir. Kayserispor maçı için iyi hazırlanmıştık. Daha doğrusu hazırlanmaktan çok kararlı olduğumuzu Fenerbahçe gibi oynamamız gerektiğini hatırladık. Artık bütün oyuncular bunun farkında. Kupada Gaziantep’le oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Sırada şimdi bu maç var. Ama, Vestel maçında da ondan sonraki maçlarda da güzel mücadeleler olacak" dedi.. +rep |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1788
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() inşallah galibiyet serimiz başladı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() son 3 maçtır iyi oynuyoruz.ii gdiyoz bakalım seri devam edecek mi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Janset Paçal'ın "TAŞ GİBİ" Göğüsü | rektum | Türk Ünlüler | 2 | 10-07-2009 06:18 PM |
Ebru Polat'ın "TAŞ GİBİ" Göğüsleri | rektum | Türk Ünlüler | 0 | 09-03-2009 05:13 PM |
BBG Belma'nın "TAŞ GİBİ MEMELERİ" [Delirtiyor] | rektum | Türk Ünlüler | 1 | 08-19-2009 12:21 AM |
"meclİs De Bbg Evİ Gİbİ Olacak" | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 08:12 PM |
TİM, ilanla "Yeter artık faizi indirin" diye isyan etti / 16 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 07:08 PM |