![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1783
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() MUM MUCİZESİ
Bayan O'Dunigan, Dublin'de O'Connel Caddesi'nde yürüyordu. Karşıdan da rahip O'Rafferty geliyordu.. "Merhaba" dedi, rahip.. "Nasılsınız?.. Bay O'Dunigan nasıl?. Sizi iki yıl önce ben evlendirmemiş miydim?.." "Evet" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Bebek" dedi, rahip. "Bebeğiniz oldu mu, küçük O'Duniganlar?.." "Maalesef" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Henüz bebeğimiz yok.. Oysa öyle istiyoruz ki?.." "Gelecek hafta Roma'ya gidiyorum" dedi, rahip. "Vatikan'daki büyük kiliseye sizin için bir mum dikeceğim.." "Teşekkürler Sevgili Rahip" diye adamın ellerini öptü kadın.. "Size minnettar olacağız.." Yıllar geçti aradan. Kadınla rahip bir daha karşılaştılar. Rahip merakla sordu : "Bebeğiniz oldu mu ?" Oldu" dedi, kadın. "Sekiz yılda üç ikiz, dört de tek doğurdum, 10 çocuğumuz var." "Harika" dedi Rahip. "Harika, Mucize işte bu.. Peki, kocanız ne yapıyor?" "Dün Roma'ya gitti" dedi kadın, "Sizin o Allahın belası mumunuzu üflemeye... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
alexdesouza20.07 (10-29-2006), TRuStWoRtHy® (10-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sİvrİsİnek Mucİzesİ | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2007 11:56 AM |