![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu gece kadehlerim senin için kalkıyor.Hemde sol elim ile.. Bilirsin herşeye tersten başlayan yanlarım var!
Bu gece kadehim sana akarken,içerimde hala geçen o sonbahara takılı kaldığımı ve dönüşümün olmadığını düşünüyorum, dalgalanıp bir o tarafa bir de şu tarafa zıplarken, irkiliyorum. Ardından bir doğum günüm daha geçti sensiz, başka kollarda, başka insanlara bakarken gözlerim,sen geldin aklıma,çaresiz sessiz sessiz ağlamak geldi yokluğunda, fakat yüzüm yoktu bu aptal aşka! Dürüst olamadın sen bana hiç! saklıyordun beni benden, bazen kendini... biliyordum herşeyi fakat bir türlü ihtimallerim kesin ganyandan yana olmuyordu,aptaldım sensizliğe... Bugün burda yitik bir cumayı yaşıyorum, kimbilir sen çok uzaklarda nedensiz neleri yaşıyorsun, buda bir ihtimal ganyanı değil mi? Çok mutsuzum,ara ara kaplıyor içimdeki matem, yastayımmış gibi oluyor benliğim, tüm organlarım anlaşmış cuma günleri hep bir ağızdan ismini söylüyorlar, ben seni hatırlama taraftarı değilim. Koparasım var geçmişin takvimin,kafamı duvarlara vurasım,atlayıp son kalkan otobüs ile yanına gelesim var! vakitsiz gidişinin, günahların hesabını ve tüm bu yalanların bedelini ödeyesim var. Dayanmaz ki ritimi bozuk yüreğim! Kaderin çizdiğini yaşarken,elin oğlunun gözlerine bakarken, sen sanıyorum tüm geçmişim ile, uyandığımda ise, sadece rüya olup kalıyorum tüm kabuslarıma. İkimiz sığamadık o ucu yırtık resime. tökezlenmiştik bir kere,arkasını aramak kalleşce olurdu, öfke ile söylenen tüm sözleri tutmak zorunda kaldık, hani en çok seven sen idin? -yalandı değil mi? en çok seven yoktu değil mi ortada? Şimdi; Ne kapını çalacak halim, Ne zamanı geri getirecek gücüm Ne de beni tekrar sevmeni dileğecek dileğim kalmadı Herşey bitti, birer birer yitip gitti Camdan idi aşkımız tuzla buz oldu, zaman öyle bir zaman ki,ölsemde ölemiyorum Ömrümde her rüzgar başka diyarlar açtı kabuslarımı, çok zor günler geçirdim,Başka diyarda,başka 'gece'lerde,başka şehirde çık karşıma yeniden tekrar, tekrar aşık olacağım sana gece'm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (11-07-2006), KaRaBaSaN (10-31-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Senin İçin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 02:01 PM |
Senin İçin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 02:00 PM |
Senin İçin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 02:00 PM |
Senin İçin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:59 PM |