www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-30-2006, 10:35 PM   #1
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

RuYa_GuZeLi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute
Wink Bu Gece Kadehim Senin İçin Kalkıyor!!!

Bu gece kadehlerim senin için kalkıyor.Hemde sol elim ile.. Bilirsin herşeye tersten başlayan yanlarım var!

Bu gece kadehim sana akarken,içerimde hala geçen o sonbahara takılı kaldığımı ve dönüşümün olmadığını düşünüyorum, dalgalanıp bir o tarafa bir de şu tarafa zıplarken, irkiliyorum.

Ardından bir doğum günüm daha geçti sensiz, başka kollarda, başka insanlara bakarken gözlerim,sen geldin aklıma,çaresiz sessiz sessiz ağlamak geldi yokluğunda, fakat yüzüm yoktu bu aptal aşka!
Dürüst olamadın sen bana hiç! saklıyordun beni benden, bazen kendini...
biliyordum herşeyi fakat bir türlü ihtimallerim kesin ganyandan yana olmuyordu,aptaldım sensizliğe...

Bugün burda yitik bir cumayı yaşıyorum, kimbilir sen çok uzaklarda nedensiz neleri yaşıyorsun, buda bir ihtimal ganyanı değil mi?
Çok mutsuzum,ara ara kaplıyor içimdeki matem, yastayımmış gibi oluyor benliğim, tüm organlarım anlaşmış cuma günleri hep bir ağızdan ismini söylüyorlar, ben seni hatırlama taraftarı değilim.

Koparasım var geçmişin takvimin,kafamı duvarlara vurasım,atlayıp son kalkan otobüs ile yanına gelesim var! vakitsiz gidişinin, günahların hesabını ve tüm bu yalanların bedelini ödeyesim var.
Dayanmaz ki ritimi bozuk yüreğim!
Kaderin çizdiğini yaşarken,elin oğlunun gözlerine bakarken, sen sanıyorum tüm geçmişim ile, uyandığımda ise, sadece rüya olup kalıyorum tüm kabuslarıma.

İkimiz sığamadık o ucu yırtık resime. tökezlenmiştik bir kere,arkasını aramak kalleşce olurdu, öfke ile söylenen tüm sözleri tutmak zorunda kaldık, hani en çok seven sen idin?
-yalandı değil mi? en çok seven yoktu değil mi ortada?

Şimdi;
Ne kapını çalacak halim,
Ne zamanı geri getirecek gücüm
Ne de beni tekrar sevmeni dileğecek dileğim kalmadı

Herşey bitti, birer birer yitip gitti
Camdan idi aşkımız tuzla buz oldu, zaman öyle bir zaman ki,ölsemde ölemiyorum

Ömrümde her rüzgar başka diyarlar açtı kabuslarımı, çok zor günler geçirdim,Başka diyarda,başka 'gece'lerde,başka şehirde çık karşıma yeniden tekrar,
tekrar aşık olacağım sana gece'm...

MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
RuYa_GuZeLi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
akasya asyali (11-07-2006), KaRaBaSaN (10-31-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı