![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1531
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Doktor sabah vakti psikiyatr arkadaşını arar ve "Sinirim çok bozuk ve çok utanıyorum" der. Psikiyatr da 'Çekinme bana anlat derdini' der.
"Vallahi bu sabah bir hastamı muayene ettikten sonra onunla yattım" diye itiraf eder doktor. Psikiyatr da "Aman o da bir şey mi yahu bu her doktorun başına gelebilecek türden bir şey. Aman kafana takma" der. Doktor bunun üzerine: "Tamam takmayayım da ama ben veterinerim..."
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kış uykusuna yatan balık | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 07:00 PM |
Yatan hastaların ilacı krize yol açtı | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 06:33 PM |
İki Gece Kuşuyla Kış Uykusuna Yatan Bir Kuş | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2008 11:41 PM |
Neşter altına yatan estetikten vazgeçemiyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 10:22 PM |
Tek Maçla Yatan Kuponlarımız... | BooROCK™ | Tahminler / Hazır Kuponlar | 2 | 12-09-2006 01:50 PM |