![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() .....Mutluluğu Yıkan Acı Bekliyorum beklemek kadar zor günü Çınlayan kulaklarımda onun bu ses Yürek sızlatan Hissediyorum kelimelerin sessizce geldiğini Kurt burunlu dağlardaki Mehtabı sıkan heybetiyle gör Yörende yarasalar sana bir şeyler getirir Önündeki tümseğe bak Adı filan/ doğumu şu/ Hüvel Baki. Kağnısıyla sap çekerken düştüğü yer burasıdır garibin Hummalısından bir ölümün titrettiği yıkılışla yürümüş Dudaklarındaki hasret ne evlada ne anaya ne babaya Susmaya yatkın dudaklar susuzluktan parçalanmış, çürümüş Cenazesi yunmamıştı giderken teyemmüm yetmişti Su dökseler yumak için Kana kana içerdi. Belki giderken tükenirdi harareti, su derdi. O huzura, hayata, suya susuz gitmişti. Söz nereden açıldı geçti gitti nereye Her mehtabın önüme çıkardığı dik yokuş Kalbimin her köşesi doğup giden ölüler Bir köşesi sevdaların kırık dökük köprüsü Gelen geçmez geçen gelmez… Bekliyorum beklemek kadar zor günü Çınlayan kulaklarımda onun bu ses Yürek sızlatan Hissediyorum kelimelerin sessizce geldiğini Bu memleket ihanete isyanında gecikti İhanettir ihanete ihanettir, demesi Çürümüş toprak kadar onurunu düşünmez Topraktan sağır insan, vicdanı taştan katı En kutlu ağaçların ***leşiyor meyvesi Hararetine ben yanarım ırmak sahili toprakların Belki haysiyetli bir el, bir gönül Suyumu toprağa çevirir yarın Kabrimde duyulur mest eder ruhumu suların sesi Tükenir toprakların ihtirası hevesi… Sessizce bekleyişim bana ihanet gelir Tükenir insanlığım insanların içinde Kahpelerin mezadında tellallar çağırılır Toprağımın satışı ilan edilirken Boş ver seyredeyim mehtabın değdiği dağları ben Kaval çalan hainlerin ilhamına aldanıp Sevda şiirlerimi yazayım ben Farkındayım halimin içim dışım ihanet İhanetin getirdiği mutlak acı, felaket Dün değil miydi şer güçlerin akını Bu günkü hayat için kaç milyonu verdik diyet… |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahmedinecad'ı yıkan haber | `~fRedoRe.~ Esat` | Dünyadan Haberler | 0 | 06-09-2010 04:25 PM |
Mutluluğu sen verdin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 09:52 AM |
Sarıgül'ü yıkan karar! | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 09:51 PM |
Dünyamı başıma yıkan o kara gün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 09:43 AM |
yuva yıkan sarışın +18 | mezarci79 | Adult eski arşiv | 4 | 10-05-2006 02:17 AM |