![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>>>3 BİN KART NASIL YAZILIR?
>>>> >>>>Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor: >>>> "Sene 1965. >>>>Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama >>>>10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. İşe gireli 2 hafta olmuş, >>>>olmamış. >>>> >>>>Genel Müdür bey beni çağırttı: >>>>- Tebrik kartları hazır mı?.. Şaşırdım: >>>>- Hangi kartlar efendim? >>>>- Aman evladım, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, >>>>tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı. Tüh tüh.. Çabuk hemen >>>> >>>>hazırlayıverin. >>>>- Emredersiniz efendim! dedim, ancak sabaha kadar 3 bin kartı nasıl >>>>yazacağım? Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en >>>>güzel yazımla yazmamı istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden >>>> >>>>makamca alttakilere şu şekilde yazacaktım: "Bayramını kutlar, >>>>gözlerinden öperim" >>>>1.000 tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade >>>>yer alacaktı: "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, >>>> >>>>sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim." Sabaha kadar 3 bin kart, >>>>düşünebiliyor musunuz?!?.. >>>>Çaresiz kolları sıvadım: >>>>"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim", >>>>"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim", >>>> >>>>"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim" >>>>1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!.. >>>>Nasıl sıkıntı bastı!.. 738, 918.. >>>>2,5 paket Samsun'u bu arada bitirmişim. Öyle işkence çekiyorum ki, >>>> >>>>ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım. Sıra 2000. karta geldiğinde >>>>şafak söküyordu. Ben de bitmişim ama önümde hala yığınla kart >>>>duruyor! >>>>1.000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var. >>>>4. paket sigarayla birlikte "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla >>>> >>>>kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim"e başladım.. >>>>Boyuna yazıyorum, göz kapaklarım iyice ağırlaştı, takoz koysam >>>>gene de kapanacak. >>>>209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artık kalemi parmaklarımın >>>> >>>>arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim: >>>>"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı >>>>günler niyaz ederim." >>>>"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı >>>> >>>>günler niyaz ederim.", >>>>"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken.." >>>>"Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi >>>>ile beraber ederim.." >>>> >>>>"Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca >>>>sıhhatle ederim.." >>>>"Önce bayramınızı eder, sonra eşinizle Niyazi'ye başarılı günler >>>>dilerim.." >>>>"Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sıhhat >>>> >>>>dilerim.." >>>>"Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi'ye başarılar >>>>diler aynı zamanda ederim.." >>>>"Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin >>>>gözlerinden öperim.." >>>> >>>>"Sizin de, eşinizin de, Niyazi'nin de, bayramını da, tatilini de, >>>>gelmişini de, geçmişini de.. saygıyla ederim.." >>>>Sabah tam mesai saatinde, gözlerim kan çanağı bir halde kartları >>>>yetiştirdim.. Genel müdür bir-ikisine şöyle bir baktı: >>>> >>>>"Aferin" dedi. >>>>"Güzel yazmışsın. Hemen postalayın!" HEMEN POSTALADIK!.. >>>> >>>>3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da bendenizi >>>>postaladılar!..
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ethem abi güzelmiş bu yaa tşk bu konu üçün
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
koptum buna yaw yurdum insanı işte :))) | whitewolf | Eskiler (Arşiv) | 13 | 07-06-2007 08:30 PM |
SüpeR Karadeniz fıkraları ben koptum:D | lebron_onur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-02-2006 09:13 PM |
Komedi Yaa Ben Koptum !! :):):):):) | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 10 | 11-27-2006 11:53 AM |
BAkanlar Arasındaki Farkı Görün (Koptum) | Cehennet | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-03-2006 12:31 PM |