![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Türk Telekom Lig A takımlarından Uşakspor Kulübü'nün başkanı Asım Kalelioğlu, yaşanan sıkıntıların geçici olduğunu belirterek, ''Devre arasında 4 oyuncu transfer edeceğiz'' dedi.
Kalelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Uşakspor'un ligin ikinci devresinde yükselişe geçeceğini, sezon başından bu yana yaşanan olumsuzlukların takımda konsantrasyon eksikliği oluşturduğunu, bu nedenle kötü sonuçlar aldıklarını belirtti. Uşakspor'a ''spor kamuoyunda yeterince yer verilmediğini, grupta düşecek üç takımdan birisi olarak görüldüğünü'' kaydeden Kalelioğlu, şöyle dedi: ''Uşakspor köklü bir camiadır. Spor kamuoyu tarafından düşecek takımlar arasında gösterilmemiz camiamızı üzüyor. Biz bu görüşe ve yapılan küçümsemeleri hak etmiyoruz. Her takımda olduğu gibi bizde de sıkıntılar var. Geçtiğimiz aylarda bu sıkıntıları aşmak için güçlü bir yönetim oluşturduk. Ben takımın özellikle ligin ikinci devresinde yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Uşakspor yaşanan sıkıntıların üstesinden gelebilecek güçtedir. Şu anda sezon başında yapılan yanlışlıkların zararını çekiyoruz.'' Sezon başında kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıların büyük oranda giderildiğini, ''şu anda ekonomik bir sıkıntı olmadığını'' dile getiren Kalelioğlu, ''Devre arasında bir stoper, bir orta saha ve iki golcü transfer etmeyi düşünüyoruz'' diye konuştu. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Uşak' ve 'salak' kavgası | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-07-2008 01:31 PM |
Serkan Cerinan Uşak Belediye'de | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2007 12:50 PM |
Kocaeli - Uşak =1-1 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-21-2006 09:14 PM |
Uşak Müzesi'nde ikinci hırsızlık / 2 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2006 01:04 PM |
İstanbulspor'un Uşak keyfi: 2-0 | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-03-2006 08:57 PM |