![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ulu Önder Atatürk Japonya'da da anıldı..
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası için Nagoya'da bulunan Voleybol Milli Takımı tarafından anıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Spor Toto Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar ve tüm takımın hazır bulunduğu anma töreni Japonya'nın yerel saatiyle 16.05'de gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, burada yaptığı konuşmada, Atatürk'ün cumhuriyet ülkesinin temellerini atarken ''Cumhuriyet muhafızlar ister'' dediğini hatırlatarak, ''Atatürk'ün kurduğu modern Türkiye'ye layık olduğunuzu gösterdiniz. Bugün Ankara'da Ata'nın huzurunda olmak isterdik. Ancak, eminim ki sizin buruda çok kutsal bir vazifeniz var. Atatürk eğer bugün yaşasaydı sizlerle övünürdü'' diye konuştu. Atalay, milli takımın aldığı sonuçlarla da adım adım Dünya şampiyonluğuna yaklaştığı belirterek, ''Biz sizlerle övünüyoruz. Büyük Atatürk'e layık olduğunuzu gösterdiniz. Hedefe adım adım yaklaşıyoruz'' dedi.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gusle haber saolll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cem Karaca anıldı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-08-2008 04:32 PM |
Elkatipzade anıldı | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 09:58 PM |
Ali Sami Yen anıldı... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:19 AM |
Atatürk, Erciyes Dağı'nın zirvesinde anıldı.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-11-2006 01:42 AM |
Yüce önder M.Kemal Atatürk Için Hazirlanmiş Muhteşem Bir Albüm. | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2006 09:14 PM |