www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-13-2006, 06:27 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Siz Hic bir insanı unutmak, bir insandan vazgecmek,bir insanı hayatından sonsuza kadar cıkartmak zorunda kaldıniz mı...?
Hani ölmüs gibi, hani uzatsaniz da elinizi tutamayacagınızi bilmek gibi...
Her an kapından iceri gülümseyerek girecegini bekleyip ama aslında hic gelmeyecegini bilmek gibi...
Ne zor sey degil mi ölmedigini bilmek,ama ölmüs gibi ulasılmaz olması artık o insanın size,ne kadar katlanılmaz bir gercek degil mi, siz hala bu kadar sevgili iken...?

Özlemek, sadece özlemek....

Cok kötü degil mi...?

Bu kadar özleyip onu görememek,ona dokunamamak onu isitememek,biliyorsunuz degil mi... Ne kadar umutsuz bir arayıstır o,kalabalık caddelerde gecen binlerce yüze bakmak... Belki bir kez daha görebilmek icin o yüzü,belki biraz önce gecti bu kaldırımdan diye düsünmek,belki su an arkamda yürüyen insanların icinde bir yerde demek,belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yasamak ne zordur degil mi...?
Ne kadar eritir insanı fark etmeden...Siz de biliyorsun degil mi bunları...?
Bir sinema koltugunda siz de iki kisi gibi oturdunuz mu hic? Hic iki kisi gibi zevk aldıniz mı bir konserden yalnız basıniza. Güzel bir cafe kesfettiginizde,güzel bir film seyrettiginizde,güzel bir sarkı dinlediginizde,güzellikleri oranında eksik kaldıklarınızi hissettiniz mi,paylasamadıginiz icin onunla. Hic iki kisilik beyninle yarım insan oldunuz mu?Baktıgınizda aynada yüzünüzün yarısını gördügünüz oldu mu hic?Size hayatınizdaki en büyük yoksunlugu yasatandan nefret edemediginiz oldu mu hic?
Hayattinizda inandıgıniz bütün degerleri alt üst eden birisiniz.
İnanin her ask büyüktür,yeter ki tadini cikarmasini bilin...Cok büyük umutlar baglamayiniz,yarini hic düsünmeden,günü gününe sevin,sevginin tadini cikarin...Sevgide gelecegi düsünürseniz aski berbat edersiniz ....Her seye bosverin,öylesine sevin ki, sevdiginizi bile umursamayin,sadece kendiniz icin sevin,bencilcesine yasayin aski,bütün maddesiyle... Yasamdan elinizde kala kala sadece yasadiginiz sevgiler kalır sonunda,ast olan asktır yasamda... Dolu,dolu dizgin, zilzurna, saniye saniye askı yasayip sevin... İki yıl,üc yıl sürecek diye umutlanıp enayilik etmeyin...ister sürer,ister sürmez....Siz o ani yasayin yeter ki...Yitirdiginiz zaman,yasadıklarınizi kazanmıs olacaksıniz...Sonunda elbet yitireceksiniz,ama yitireceginizi hic düsünmeyin,cünkü ayni zamanda kazanmıssiniz da... Anılar kazanıyorsunuz daha ne... icin o zaman, sarhos olun...Yüce yüce seyler düsünmeyin severken,sevgiyi berbat edersiniz,cünkü sevginin kendisinden daha yüce bir sey olamaz...Aferin size seviyorsaniz,seviliyorsaniz...Sakin kuskulara kapilmayin.Severken yirmi yil sonrasini degil,yirmi dakika sonrasini bile düsünmeyin an an yasayin,derin derin...Isi gücü boşverin...Keyfinizce yasayin,sevin...Sevildikce sevin, sevilmeyince de tastamam bosverin ve o zaman o güzelim yalnizliginiza sarilin...o yalnizlik ki, bütün sevgilerden daha güzeldir ve sonunda kollarimizla sarariz...O zaman da hic üzülmeyeceksiniz.Cünkü nasıl olsa, sıgınacak bir yalnızlıgımız var.Günün birinde anamız bile bizi birakir gider, ama o yalnızlıgımız biz yasadıkca bizi hic birakmaz...Severken bunlari düsünmeyin,lütfen yarinsiz sevin ki,sevginin tadini cikarasiniz...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı