www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-18-2006, 01:09 PM   #1
lennon
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 21944
İtibar Gücü: 1376
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi : lennon is on a distinguished roadlennon is on a distinguished roadlennon is on a distinguished roadlennon is on a distinguished roadlennon is on a distinguished roadlennon is on a distinguished road
Varsayılan Wright Phillips umudunu yitirmemiş

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin forvet oyuncusu Shaun Wright Phillips ilk 11'de oynanamasının kendisini yıldırmadığını söyledi.

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin forvet oyuncusu Shaun Wright Phillips ilk 11'de oynanamasının kendisini yıldırmadığını söyledi.

Phillips Chelsea'nin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, İngiliz Milli Takımı Teknik Direktörü Steve McClaren'ın kendisi hakkında ''Çok yetenekli ancak takımında direkt oynamadığı için formunu yakalayamıyor'' şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

25 yaşındaki oyuncu, ''Antrenmanların sonunda bile çalışmaya devam ediyorumki bana forma şansı verildiğinde bunu tam olarak kullanabileyim. Hızımdan ve tekniğimden birşey yitirmedim. Chelsea'den de ayrılmayı düşünmüyorum.'' diye konuştu.

Phillips ayrıca futbolu çok sevdiğini ve bu mesleğin yüksek direnç ve inanç gerektirdiğini belirterek bunların da kendinde bulunduğunu söyledi.
lennon çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı