![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bingöl'ün Yayladere ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan iki askerden biri olan ve tedavi için kaldırıldığı Elazığ Asker Hastanesinde dün hayatını kaybeden şehit Uzman Çavuş Bünyamin Güzel'in Kayserideki baba evinde büyük acı yaşanıyor.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Belsin semtinde oturan ve oğlunun şehit olduğu haberini alınca gözyaşları dökmeye başlayan anne Elif Güzel'i, yakınları teselli edemedi. Oğlu için gözyaşı döken anne ''Oğlum benim gözbebeğimdi. Evimin direği tek oğlumdu. Ona nasıl kıydılar? Karısı 5 aylık hamileydi'' dedi. Askerliği çok istedi Şehit asker Güzel'in babasının asker olmasını istememesine rağmen, iki kez sınavı kazanarak Jandarma Komando olmayı tercih ettiği ortaya çıktı. Acılı baba, "Oğlum hep asker olmak istedi. İki kez uzman çavuşluk sınavını kazandı. Ben, onu kaybetmek korkusuyla hep engel oldum. Çünkü o benim tek erkek çocuğumdu" diye konuştu. Bünyamin Güzel'in 3 yıl önce Fatma Güzel ileevlendiği, 1 yaşındaki oğluna Ahmet Murat adını verdiği, eşinin de 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Ne diyeceğimi bilemiyorum
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçekten de cok üzücü bir olay !
ruhu şad olsun...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bölünmesin diye millet, Bâki kalsın diye devlet,
Dağlar gibi kemikle et, Seller gibi kanımız gitti.... vatan sağ olsun niyeti ile.... ALLAH razı olsun, rahmetini eksik etmesin cümle şehidimizden.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kız ağlıyor ağlıyor oğlanda boşalırken ağzına bırakıcam tamam mı diyor | dagoberto | Türk Video | 0 | 11-05-2009 04:01 PM |
Evliliği Kurtaracak Mı? /18kasım | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-18-2006 10:58 PM |
İsyan Etti! /18Kasım | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-18-2006 07:00 PM |
18Kasım Maç Programı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-17-2006 03:19 PM |