![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Gece bulur bizi
Sessizliğiyle çoktan çöktü şehre Şimdi gözlerinde uyku Rüya gözlerinde perde Başlasın mutluluk oyunu Sen yine prenses ol Bende senin hizmetkarın Taç olsun saçlarına yıldızlar Hem bak onlar gibi ışıl ışıl zaten Sanki gökten bir nur inmiş Gözlerine konmuşlar Hele o güzel dudaklarına gülücükler Ne de güzel yakışmışlar Hadi emret prensesim Nedir yüzündeki hüzün Yoksa yolunamı çıktı devler Alıp kılıcımı atılayım mı üstlerine Nasılsa yenerim onları ve Geldikleri yere giderler Söyle prensesim Dile benden canımı Gözünde bir damla olmasın Sen üzülme ne olur Hem bak biliyormusun Bu gece bir yıldız daha kayacak Sen bir gülüversen hele Yıldızlar gözlerini nasılda kıskanacak Sağanak olacak ışıltıları Bir bir saçlarına konacak Sen benim prensesimsin Damarımda kan, aldığım nefesimsin Koca bir saray yaptım gönlüme biliyormusun Ve süsledim bahçesini sevdanın en güzel çiçeğiyle Umutlardan ördüm uçan halını Sihirli lambadan attım cini koydum rüyalarını Okşarsın azcık ve dilediğince yaşarsın hayatını Hadi be prensesim Bir gülücük yetecek sabaha Kıskanacak yıldızlar, kaybolacaklar Neşen rüzgar olacak gülüversen Kara bulutlar ülkenden savrulacak Bak ! Güneş bile bekliyor huzuruna çıkmayı Bir gülüversen hele Sabah çiçekleri artık hiç unutmayacak açmayı Yaz bir ferman prensesim De ki doğ güneş De ki ol sabah Atlas olayım yoluna Serilerim ayağına Hadi prensesim Saat dokuz oldu Güneş nerdeyse tepeyi buldu Söylemiyor bak şarkısını bülbül O da benim gibi Gülleri bırakıp pencerene kondu......... |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mutluluk | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:39 PM |
Mutluluk Oyunu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 08:02 AM |
Mutluluk.... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-18-2006 01:21 AM |
Mutluluk.... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-11-2006 11:38 PM |
Mutluluk | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-07-2006 08:52 PM |