![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 21944
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçe Ülker'de sakatlıkları bulunan Willie Solomon ile Rasim Başak, 23 Kasım Perşembe günü İspanya'daki Winterthur Barcelona maçında forma giyemeyecek..
Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, Solomon'un sağ dizinde tandonun altında bir ödem tespit edildiğini belirterek, ''Solomon durumunun daha iyi olduğunu söylüyor, ama doktorlar oynarsa ABD'li oyuncuyu riske etmiş olacağımızı bildirdiler. Solomon'u riske edecek durumda değiliz. O yüzden bu oyuncuyu İspanya'ya götürmeyeceğiz'' dedi. İstanbul Tekelspor maçında sağ elinin orta parmağı ile yüzük parmağı arası avuç içine doğru yırtılan Rasim'in eline dikiş atıldığını kaydeden Karakaş, ''Rasim de 10-15 gün oynayamayacak. Şu anda çok sıkıntılı bir durumdayız. Solomon'un sakatlığı, Rasim'in elinin yırtılması ve Mirsad'ın da cezalı olması bizi sıkıntıya soktu'' diye konuştu. Nedim Karakaş, sakatlıklara rağmen Barcelona maçında ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, ''Sakatlıklar sahaya çıkıp da mücadele etmemizi engellemeyecek, çıkıp mücadelemizi yapacağız. Sonuçta biz bir takımız ve zaman zaman bu tip aksilikler her takımın başına gelir. Arkadaşları Solomon ve Rasim'in yokluğunu aratmayacaktır. Barcelona maçında Solomon'un yerine Mrsiç ve Hakan ile mücadele edeceğiz.'' dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Solomon Adaları'nda şiddetli deprem 05.01.08 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 01:07 AM |
Barcelona isteyince : 2-0 | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2006 01:50 AM |
Solomon ve Clark imzalıyor.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2006 10:32 AM |
Barcelona-Fenerbahçe | ultraslan1905 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-04-2006 01:49 AM |
rasim çetinerin anadolu insanı çalışmaları... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-20-2006 09:16 AM |