![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1661
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor.
Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor. Kavga cikiyor. Tezgahtar kosa kosa mudure cikiyor: - " Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor " der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun !! Musteri arkasından gelmis, ensesinde duruyor... Tezgahtar hemen musteriyi isaret ediyor: " Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..." Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar. Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor: -"Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen? -" Brezilyaliyim efendim..." -"Amerika'ya niye geldin?" -"Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya *, ya da futbolcu..." -"Biliyor musun benim karim da Brezilyali..." -"Yaa oyle mi, acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor ?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hangi takım kimi transfer etti? | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 11:35 PM |
bu sene hangi takım kazanır sizce???????? | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-16-2007 04:30 PM |
Hangi üye hangi marka ve model cep telefonunu kullanıyor???? | XMaT | Eskiler (Arşiv) | 28 | 07-21-2007 02:51 PM |
Hangi yaratıktan hangi item düşer ilgileriniz bekliorum | emreerol | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-21-2006 07:08 PM |
2006 Dünya Kupası'nı hangi takım kaldırır??? | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 11 | 06-25-2006 01:31 PM |