www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-29-2006, 01:47 PM   #1
alosde
Yeni Üye

alosde Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 22125
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : alosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura aboutalosde has a spectacular aura about
Varsayılan 8 0 maca dil uzatanlar alsın kapak olsun

Tarihi komedi! Ankaragucu gibi guclu kuvvetli bir takim 8-0 yenilmezmis! Ayiptir yahu, ayni takimi BJK Istanbul'da 4-0 Ankara'da 6-0 yenmis! AG'nu, hem de Ankara'da, ligi 5. bitiren FB 4-0 ve sadece 1 puan farkla kumede kalan Karsiyaka 5-0 yenmis! Ankaragucu o zaman gucsuz, sampiyonluga oynayan GS'dan 8 yiyince mi guclu oldu? Insan utanir yahu. Kimse neden sormaz, lig toplaminda 68 gol atan BJK bunun %40'ini nasil son 10 haftaya sigdirmis diye, ya da bir hafta arayla nasil olmus da Konya'ya 7 gol, Ankaragucu'ne deplasmanda 6 gol atmis! Hani su cok guclu olup da 8 gol yemesi anormal olan AG'ne! Ne de olsa millet arastirmadan inaniyor ya, isine gelen de yalani basiyor

Ortada ne para aldım diyen var ne para verdim diyen var Bjk nın şampiyonluğu kaybetmesiyle yaşadıkları üzüntünün etkisiyle tamamen kendi kişisel görüşleri doğrultusunda birşeyler söylemişler. Herkes zalad'tan bahsediyor zalad ilk yarı beş gol yedi ikinici yarı yerine giren Ankaragücü'nde sembol olmuş kaleci Arif'te 3 tane yedi, yani Arifte mi şike yaptı.Ayrıca Gs zaten Ankara'ya +2 gol averajla gitti ve o sene BJK yı kupada yendi ilk yarı inönüde bjk kendi evinde 3-1 yendi yani bizim şike yapmaya pek ihtiyacımızda yoktu.Herşeyi bırakın yinede ben para aldım gittim şuna verdim yada şu kişi bana şu kadar para verdi gibi ( aynen Cihan Oskay ve yine 200-01 sezonunda FB nin Ankaragücü'ne teşvik yolladığı iddialarındaki gibi) herhangi bir itiraf yada iddia varsa bu olayda kesinlikle araştırılmalı, hatırlarsanız yine 2000-01 deki Ankaragücü-GS maçı içinde Ankaragüçlü futbolcu cafer teşvik primi aldıklarını canlı yayında milyonların önünde itiraf etmişti, ardından yayına bağlanan birtakım A.gücü klüp çalışanlarıda benzer açıklamalarda bulunmuşlardı
Old 11-29-2006, 01:56 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

tahrik içerikli konu kilit

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı