![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ziya Doğan, maç sonrasında net konuştu: Defansif hatalarımız çok fazla. Profesyonel bir takım bu kadar basit goller yememeli.
‘Eldekiyle bu kadar’ Maç boyunca saha kenarında adeta çılgına dönen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşma bitiminde önemli açıklamalar yaptı. Hatalı gollerin önüne bir türlü geçemediklerini söyleyen Karadeniz ekibinin hocası, “Erken golle takımım yine paniğe kapıldı. İlerleyen bölümlerde de rakibimiz Bursaspor gol atmamıza fırsat vermeyince böyle bir yenilgi kaçınılmaz oldu. Mevcut kadroyla elimden geleni yapıyorum” dedi. ‘Hiç yakışmıyor’ Savunmadaki önemli hatalara da dikkat çeken Trabzonspor’un teknik patronu, “Defansif hatalarımızın önüne geçemiyoruz. Profesyonel bir takım bu kadar basit goller yememeli. Eğer bunu engelleyemiyorsak benim de hatalarım var. Sonuçta suçlu aramıyorum. Elbette ki çok üzgünüz, ama önümüze bakıyoruz” diye konuştu. Bu arada Doğan’ın ilk yarı bitiminde özellikle savunma oyuncularını oldukça sert bir dille uyardığı öğrenildi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bolton'dan savunmaya iki takviye! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-25-2009 05:16 PM |
Boluspor'dan savunmaya takviye! | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 06-30-2009 07:01 PM |
Savunmaya müdahale | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-13-2006 03:44 PM |
Savunmaya İsveçli bir aday | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 04:45 PM |
Savunmaya uyarı! | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-18-2006 11:52 PM |