www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-05-2006, 10:42 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:
Varsayılan Bu taraftarla bizi kimse durduramaz

Kezman, Galatasaray’a futbol yaşamının en anlamlı gollerinden birini attığını belirtti ve "F.Bahçe’nin büyüklüğünü bir kez daha gördüm. Stadımız muhteşemdi" dedi. Fenerbahçe forması altındaki ilk Galatasaray derbisinde gol atan Mateja Kezman, Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki atmosferden büyülendiğini söyledi. Avrupa’da yıllarca top koşturan ve Gol Krallığı unvanına kadar erişen Sırp oyuncu, önceki gece attığı golün futbol yaşamındaki en anlamlı gollerinden biri olduğunu dile getirdi.

Kezman, "Bu taraftar ile bizi kimse durduramaz. F.Bahçe’nin büyüklüğünü bir kez daha gördüm. Stadımız muhteşemdi. Maça çıkarken seyircinin oluşturduğu görüntü unutulamaz. Topun rakip takıma geçtiğinde ortaya çıkan uğultu kulaklarımda duruyor" dedi. Maçtan önce takım arkadaşlarının kendisine "Burada G.Saray’a gol atan gerçek Fenerli oluyor" dediğini hatırlatan Kezman, "Benden önce Van Hooijdonk ve Nobre’nin de G.Saray maçlarında çok rahat gol attığını öğrendim. Bu mutluluğu ilk maçımda yaşamam çok önemliydi" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı