![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() > Koç > Ben bilirim gerisi boþ, > Ýstiyorsan peþimden koþ. > Emir almam, ben veririm, > Önderiyim bu feleðin... > > Boða > Tek dileðim vardýr > Bolca para, zengin sofra... > Çok bir þey mi istediðim, > Güvencemdir bunlar benim... > > Ýkizler > Zekam parlak, dilim oynak, > Her konuya elim kývrak, > Sýkýntýya hiç gelemem, > Bir de karar verebilsem!... > > Yengeç > Tezcanlýyým, duygusalým, > Dokunsalar akar yaþým, > Annem, babam, cocuklarým, > Ben onlarsýz ne yaparým... > > Aslan > Ben yarattým bu dünyayý, > Bir de dönse etrafýmda!. > Her dediðim hemen olsun, > Zenginlik ve ün beni bulsun... > > Baþak > Yazdým, çizdim, notlar aldým, > Her bir þeyi ayarladým, > Yoktur bende bozuk, yamuk, > Mükemmeli ben yaþattým... > > Terazi > Ben müziksiz yaþayamam, > Hele sevmeden hiç duramam. > Danýþsam da her konuda, > Bildiðimden þaþmam asla... > > Akrep > En güçlü þüphesiz benim, > Herkesi ezip geçerim. > Hele bana ters yapaný > Doðduðuna piþman ederim... > > Yay > Maceradan, maceraya, > Koþmak asýl iþim benim > Toplarým hep ilim, irfan, > Bilgeliktir sanim benim... > > Oðlak > Cimrilik mi, benimkisi? > Hesabýný bilmek gerek. > Günler aylar düþünürüm > Kararlarým þaþmaz benim... > > Kova > Taklitçiliði hiç sevmem, > Ýstesem de beceremem, > Orijinaldir fikirlerim, > Takip edilecek olan benim... > > Balýk > Bir dünyam var, sýrça saray > Dokunursan kýrýlýrým. > Ben gelemem gerçeklere, > Avunurum hayallerle... |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > Ýkizler
> Zekam parlak, dilim oynak, > Her konuya elim kývrak, > Sýkýntýya hiç gelemem, > Bir de karar verebilsem!... :biggrin: :biggrin: ne kadar dogru bı sırrr ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Burcunuzun şiirsel anlatımı | aDoRaBeLLa | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-26-2007 05:52 PM |
Burcunuzun Kadini Misiniz? | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 04:23 PM |
Burcunuzun Manisi | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-07-2006 01:07 PM |
Astroloji Yapan Msn Botu !!! Burcunuzun Yorumu !! | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2006 11:04 AM |
Burcunuzun Kadını mısınız? | ayten | Eskiler (Arşiv) | 6 | 02-15-2006 08:08 PM |