www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-28-2005, 08:48 PM   #1
sebebim
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 5938
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sebebim is on a distinguished road

int. cafe için bir bölüm açmanızı bekliyorum böyle bir bölüm oluşturmanız durumunda sizlere bir çok üye de kazandırırım. maksadım olaylardan güncel bilgiler edinmek int. cafeler olarak sorunlarımızı kısa sürede halledebilmektir. ayrıca program parlaşımı konusunda da güzel bir arşive sahip olacağınıza emin olabilirsiniz. çünki biz int. cafeler olarak her an bir sorunlarla boğuşmaktayız hem kendimiz bilgilenmek hemde deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak isteriz... eğer ilgilenirde bizi kaale alırsanız mutlu oluruz.. çalışmalarınızda başarılar dileriz....
sebebim çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-29-2005, 02:59 AM   #2
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3277
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

kanka gerçekten güzel bir konu açmışsın tşk ederim bu gerekli bir konu idi
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-01-2006, 03:44 AM   #3
by_cesur
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 5722
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : by_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud of

Evet DoĞru Yanİ Guzel Bİr Yer OlmuŞ Yanİ Neyse Sana Basarilar
by_cesur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-04-2006, 08:22 PM   #4
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1703
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

Alıntı:
int. cafe için bir bölüm açmanızı bekliyorum böyle bir bölüm oluşturmanız durumunda sizlere bir çok üye de kazandırırım. maksadım olaylardan güncel bilgiler edinmek int. cafeler olarak sorunlarımızı kısa sürede halledebilmektir. ayrıca program parlaşımı konusunda da güzel bir arşive sahip olacağınıza emin olabilirsiniz. çünki biz int. cafeler olarak her an bir sorunlarla boğuşmaktayız hem kendimiz bilgilenmek hemde deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak isteriz... eğer ilgilenirde bizi kaale alırsanız mutlu oluruz.. çalışmalarınızda başarılar dileriz....
dostum paylaşım yaklaşımın için gönülden teşekkür ederim. şu sıralar biraz dertli, omam sebebiyle (dertlerim teknik nedenlidir ) fazla uğrayamıyorum.

şimdi gelelim konuya.

ben burada yeni bi forum açma yetkisine sahip değilim. ama adminlerden birisine pm atarak bildirirsen sana mutlaka döneceklerdir. bunun içinde bende msj atarım adminlere. seni destekliyorum.

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı