![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Abdurrahman Dereli, Fenehbahçe maçında, Can Arat'ın kendisini düşürdüğü pozisyonla ilgili yaptığı açıklamada, ''Başıma kaya düştüğünü sandım. Fakat hakemin bu pozisyonda penaltı vermemesi beni şaşkına çevirdi'' dedi.
Ayhan'dan aldığı pasla Fenerbahçe ceza sahasına girmek isteğini ancak daha sonra yaşananları tam olarak hatırlayamadığını ifade eden Abdurrahman Dereli, yaptığı açıklamada, ''Pozisyon sonrası çok korktum. Başımı ellerimin arasına alarak ne olduğunu anlamaya çalıştım. Bu sırada Ceyhun abi, hakeme 'Neden çift vuruş veriyorsun, faul direkt olarak oyuncuya yapıldı' diyordu'' diye konuştu. Pozisyonu yan hakemin de görmesinin gerektiğini belirten Abdurrahman, ''Kendime geldiğimde ceza alanı içinde yerdeydim. Bütün arkadaşlarım da penaltı olması gerektiğini söylüyorlar'' dedi. Abdurrahman ayrıca kaleci Serkan'ın Alex'i düşürdüğü pozisyonla ilgili olarak da, ''Atağa kalktığımız anda Emre topu kaybedince bir anda geriye koşmaya başladık. Hakem benim arkamdaydı. Pazisyona çok uzaktı'' diye konuştu. KARAMAN AVUSTURYA'YA FUTBOLCU BAKMAYA GİTTİ Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Avusturya'ya futbolcu bakmaya gittiği öğrenildi. Karaman, Viyana'da 4 karşılaşma izleyerek yönetime rapor sunacak.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Canaydın şaşkınlığı! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 01:59 PM |
CHP'nin telgraf şaşkınlığı/27 eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-27-2007 09:09 AM |
Penaltı penaltı gol ise ofsayttı | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2007 09:54 AM |
Pilotun UFO şaşkınlığı | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 03:41 PM |
Tüm Dünya'da Piri Reis Şaşkınlığı | _313_ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-25-2006 12:02 AM |