www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-10-2006, 10:09 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:
Varsayılan Gİtmeler DÖnmek İÇİndİr ............

baba annem gidiyor .
bırak gitsin kızım .
ama neden ? bunu ona sor istersen .onu sevmiyormnusun yoksa.
babanın gözleri doldu .sevmekmi ... seviyorum hemde canımdan daha çok .ozaman neden engel olmuyorsun .kızım sen küçüksün anlayamazsın .
anlayamam demi çocuğum küçüğüm ya ben ne olacam bunu düşündünüzmü .
baba: düşünemedik kızım okadar çok engel varki annenide daha çok üzmek iğstemiyorum mutluluk onunda hakı onun isteklerine ihtiyaçlarına karşılık veremiyorumki .
baba ne olur böyle konuşma benide üzüyorsun bu şekil herşeyimize yardımcı oldun kanadımız sevgimiz olmadınmı hiç bir isteğimizi karşılıksız bırakmadınki .
bilmiyorum kızım .ama belkide annen haklı onun için engel olmak istemem.
bilmiyorum baba ama bir gerçek varsa annem sensiz yapamaz.ah kızım keşke birde dediklerini annen düşünse .
baba sana bişi demek istiyorum .
buyur kızım söyle .ama kızmayacağına söz ver .
tamam söz kızmayacağım .baba annem iki gece önce sen işteyken bana bişi anlatı .ne anlatı kızım önemli bişi hata bir sır.bukadar önemli ne ola bilirki .bak sen bile unutmuşsun öyle beni sahiplenmişsinki sanki gerçek evladın gibiyim . NE DİYORSUN KIZIM NE SÖYLEMEK İSTİYORSUN.
ama öyle baba annem herşeyi anlattı bana inanamıyorum bunu asla bilmemeliydin kızım.
ama bilmem iyi oldu baba daha çok seni anlıyorum daha çok seni seviyorum bir babanın yapamayacağı çok şeyi bana yaptın .hani hatırlıyormusun geçen yıl hastalandığımı nasılda sabaha kadar ağlamıştın baş ucumda nasılda teseli veriyordun anneme hatta hatta biliyormusun gözlerin dolmuştu sanki ağladığını belli etmek istemiyordun sus kızım daha fazla ağlama ne olursun hadi annen gidecek onu yalnız bırakma .
hayır baba ben senle kalacam iyi düşündünmü kızım evet baba seninle olacam seni asla yalnız bırakmayacam annem hatasını fark edip dönecektir muhakak biliyorum .
ah kızım ah yavrucağım bu hayat hep böylemi olur.
hadi kızım bari annenle helaleş .annem gitti çoktan babam .olamaz gitmemeliydi bir hoşçakalı bana çok görmemeliydi .baba annem neden gitti biliyormusun .hayır kızım nerden bileyim .sana layık olamadığını söylüyordu onun için gitti sanırım .sacmalama kızım herkes layık olduğu yerdedir giderken sana vermem için bir zarf bıraktı nerede dur getireyim.
al baba bunu sana vermemi istedi.
Sen bu satırları okurken ben gitmiş olacam aslında çoktan gitmeliydim çok durdum bile yanında .boş boş oturmaktan hiç bi işe yaramamaktan sıkıldım artık .bir yemek pişirmesini bile beceremiyom sanki büyük bir hatayım hayatında okadar çok isterdimki kalmayı yanında ama bunu bile beceremiyom onun için gitmeliyim giderken sesiz kaldığın için sana teşekür ederim anlayışın için seni seven ama layık olamayan eşin.
of kızım bu nasıl bir mektup beni diri diri mezara gömdü. halbuki anne birtaneydi onu çok seviyordum onsuz ne ederim şimdi .ne yapar tek başına koskoca şehirde nereye gider ofya delirmek üzereyim.
ah kızım giderken git diyemedim gidersen sensizlikten yıkılır bu kent diyemedim dur gitme seni seviyorum bile dişyemedim lanet ediyorum bu hayatan kendimden ne kadarda sorumsuzmuşum.
hayır baba ne olur öyle düşünme annem döner er geç biliyorum .bak akşam oldu ama hala gelmedi .sende yat kızım sabah okula gideceksin derslşerin var.
tamam baba üzülme seni öpe bilirmiyim baba tabi kızım öp allah rahatlık versin baba sanada kızım .
artık geç oldu bende yatmalıyım ama nasıl kocaman yatağımda yapa yalnız sarılacağım birtanem bile yok artık eskisi gibi yastığıma sarılıp yatmaya çalıştım gece içinde binbir gece her gecede milyonlarca ask rüyası .
vakit sabah namazı abdestimi alıp namaza durdum .ey alalhım beni doğru yoldan şaşırma onuda zor durumda bırakma hep mutlu olsun hep huzurlu olsun o işte o hani birtanem hani yaşama sebebim hani sevgi pınarım o işte o hep mutlu olsun.
onsuzluktan günler ardını hep yalnızlık günlerine bıraktı geceler sesizliğin çığlığında boğuldu .bir cuma günü gene ulu camiye namaz kılmaya gidiyorum diyarbakırda aslında cami avlusuna girerken dizlerim tutuşu veriyor yıllar önce minik bir bebekle çaresizce bulduğum birine okadar çok alımıştımki ona okadar çok sevmiştimki onu şimdiyse onun hayali bile bana mutluluk veriyor .
aman ALLAHIM.buda ne gözlerime inanamıyorum bu o işte hayır allahım bunu bana yapma hayalıyle karsılaşıp kalpten gidecem şimdi .kalktı bana doğru yürüyor dilim lal oldu kulaklarım sağır gözlerim ama .bana yaklaştıkça düşüp yığalacağım neredeyse .
usulca elini uzatarak bana .
BENİ AFEDERMİSİN. özür dilerim sensiz yapamayacağımı anladım ama dönmeyede cesaret edemedim ilk karşılaştığımız yere geleceğini biliyordum ne olur afet beni.tamam sus ağlama yeter bitsin bu acılar sana ağlamak yalvarmak yakışmaz senin başın dik olmalı laik olamayan biri varsa oda benim giderken seni bırakmamalıydım asla ve sımsıkı sarıldık .
şimdi az beklermisin namazımı kılmalıyım tamam bitanem ben burda oturur beklerim seni.
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
KaRaBaSaN (12-11-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı