![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 12 Times in 5 Posts
Üye No: 13686
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >85 yaşında bir adam doğum odasının kapısında
>beklemektedir. Doğum odasından çıkan hekim >şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: >-"içeride doğum yapan kadın yakınınız mı?" >-"Evet, eşim." >-"Ama bayan 25 yaşlarında..." >-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba >olamaz mıyım yani?" >-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de." >-"Nesi varmış dedenizin?" >-"Kendisi av meraklısı idi. Sürekli ava çıkardı. >Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı.Birgün ava >çıkacakken onu uyardık ama kendisi ısrar >etti ve hazırlandı.E tabi yaşlılık,çıkarken >tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle >gittim. Ormanda epey yol yürüdükten sonra bir >geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu >omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş >etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." >Yaşlı adam: >-"Olur mu, başkası vurmuştur onu." >Doktor: >-"Ben de onu demeye çalışıyorum işte ![]() ![]() ![]()
gözLErimde I$Ik yandI tek bir tebessümLe saLLa bo$ ver üzüLme.hüzün vurdu yüzüme yine bo$ günLer yine monoton ko$uyorum bi yoLDa, hayat maraton sayfaLarIm göz ya$I kaLemimi kIrdIm anLamI neydi kaLpLE yazILan satIrLarIn değerini biLDim, bütün anILarIn geçirdiğimiz tüm günLeri hatIRLarIm sanki bembeyaz bir sayfa hayatImda yIkILmadan ayakta durmak fay hattInda $imdiLerde zor geLir nefes aLmak biLe bütün umutLarI yok ettik biLE biLE.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
ERCAN ÖZBAY (12-12-2006), gangaster (12-12-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :p :p :p :p :p :p
güldürdün beni..... güzel fıkraydı...teşekkürler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dedeye Bakın Ya Malı Götürüyor | Edward77 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-15-2010 02:49 PM |
100 yaşındaki dedeye 26'lık çıtır | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-18-2008 07:52 PM |
yanan adam ...yazık yazık çok yazık+18 | ¢яєαмιηg | Korku Resimleri | 1 | 07-13-2007 03:19 PM |
Tarzanca & Türkilizce (Yazık Vallaha Billaha Yazık) | | SoLDieR | | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-09-2007 07:24 PM |
****dedeye Bak Dedeye 70 YaŞinda Adam TaŞ Gİbİ Hatunu GÖtÜrÜyo. **** | RoStWell | Adult eski arşiv | 0 | 01-19-2006 11:14 PM |