![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın Bayer Leverkusen karşısındaki en büyük kozu olacak Ricardinho, özel açıklamalarda bulundu. Brezilya Milli Takım'ı ile 2006 Dünya Kupası'nda yer alan Ricardinho, "Yeniden Almanya'yı görecek olmak güzel. Brezilya olarak şampiyonluğu çok istiyorduk ama başaramadık. Fakat oradaki havayı solumak güzeldi" dedi. Bayer Leverkusen maçına da değinen Brezilyalı futbolcu, son haftalarda daha iyi oynamaya başladık. Takım olarak birbirimizi tanımaya ve anlamaya başladık. Kişilerin önemli olmadığını söylemiştim. Dün ben ön plana çıktım, yarın Nobre çıkabilir. Ben takım futbolu olarak yükselmeyi ve alkışlanmıyı daha doğru buluyorum. Ayrıca Nobre'nin bu maçta iyi bir çıkış yakalayacağına ve gol ya da goller de atacağına inanıyorum" diye konuştu.
Sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Ricardinho şunları söyledi: "Çok kontrollü oynamamız gereken bir maç. Top daha çok biz de olursa kontrolü de kaybetmeyiz. Rakibe de boş alan bırakmamalıyız. Bir de ilk yarım saatte bir gol bulursak, turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Avrupa'da Beşiktaş'ın yoluna devam etmesini takım olarak hepimiz istiyoruz." Brezilyalı futbolcu, "Bu maçta gol atacak mısın" sorusuna da "Bize yetecek skoru almamız beni gol atmaktan daha çok mutlu eder" yanıtını verdi.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zapo Paşa Paşa Kasımpaşa'ya! | Author41 | Beşiktaş | 0 | 07-08-2009 12:16 PM |
Otoban köftecisi Ramiz rotayı şehiriçine çevirdi | GooD aNd EvıL | Ekonomi&Borsa Haberleri | 0 | 04-11-2009 07:43 PM |
Paşa paşa yeniyor | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 07:44 PM |
Amerika rotayı başka ülkeye çevirdi | pae | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2007 11:37 AM |
Rotayı Çizdik | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-03-2006 01:25 PM |