![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten 3'üncü kez 5 bin YTL tazminat kazandı. Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmada, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Budak, Bakan Çelik hakkında yargı kararlarını uygulamaması nedeniyle açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Budak'ın avukatı Ali Altay, yaptığı açıklamada, 9 kez görevinden alınan Budak'ın en son Çanakkale'ye atandığını ancak mahkeme kararıyla tekrar görevine döndüğünü belirtti. Altay, “Budak adına, Çelik ve Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri aleyhine açtığımız 3'üncü tazminat davasını da kazandık. Bakan Çelik, 5 bin YTL tazminat ödemeye mahkum edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necati Birinci ve diğer yetkililer Remzi Kaya ile Bekir Erdoğan aleyhine açılan dava reddedildi” diye konuştu. Mahkemenin verdiği tazminat miktarının caydırıcı etkiye sahip olmadığını öne süren Altay, temyize gideceklerini bildirdi. Bakan Çelik'e daha önce Ankara 10. ve 13. Asliye Hukuk mahkemelerinde açtığı iki ayrı tazminat davasının sonuçlandığını anlatan Altay, iki mahkeme kararıyla Çelik'in Budak'a toplam 10 bin YTL tazminat ödemeye mahkum edildiğini kaydetti. Bu arada, dün de Ankara 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, verdiği kararda, Milli Eğitim Bakanı Çelik'i Giresun Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu'na 5 bin YTL tazminat ödemeye mahkum etmişti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bakan Çelik'ten öğrencilere flüt resitali 05 Ekim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 05:31 PM |
Erdoğan'ın tazminat davasına ret 20 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-20-2006 06:24 PM |
Belçika'dan Türk aileye tazminat 8 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-08-2006 11:34 PM |
Namık Kemal Pak Erdoğan'dan tazminat kazandı 29 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-29-2006 09:59 PM |
Erdoğan SESAR Şirketi'nden tazminat kazandı 29 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-29-2006 09:56 PM |